Cafeneaua Galateana, Chat Galatean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da da....si trezirea la rasarit ! ))))))))
    Loganist far'de Logan

Comment

• Nu ,la rasarit culcarea ptr a fi pregatiti ptr noaptea urmatoare.

Comment

• In august trebuie sa ajung la mare, OBLIGATORIU! M-ati intaratat prea tare. Nu uitati de:
        - baie in mare, la apus
        - clubing pe o terasa cu piscina (bere rece in piscina la ora 2 noaptea ... innebunesti!)
        - bere, bere, bere - la orice ora si minut (record personal: 34 pahare de bere, in 16 ore )

Comment

• Cum ma 34 de pahare in 16 ore?...putin putin...maine avem timp sa depasim recordul...noapte buna de la mine...sunt primul care scrie noapte buna aici...nu?
          sigpic

Comment

• Noapte buna, copii !

eu nu stiu daca reusesc un somn listinitor ...cat am stat in parcare la mine sa aranjez portbagajul sa primeasca bagaje de tot felul, m-au piscat toate orataniile....nu mai pot ! maine vin incotosmanata ca pt tara tantarilor : balta !
            Loganist far'de Logan

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
              In august trebuie sa ajung la mare, OBLIGATORIU! M-ati intaratat prea tare. Nu uitati de:
              - baie in mare, la apus
              - clubing pe o terasa cu piscina (bere rece in piscina la ora 2 noaptea ... innebunesti!)
              - bere, bere, bere - la orice ora si minut (record personal: 34 pahare de bere, in 16 ore )
              Poate la anul 'facem o mare' impreuna,anul asta e buget de austeritate.

Poate vine si Valeriu sa ne incuscrim.
              Last edited by KELBURTOS; 17 July 2010, 22:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Buna dimi! Mai dormiti si la ora asta,eu am sapat deja jumatate de gradina pentru a aduna rame.

Comment

• Bine Relu ...stiam ca ne putem baza pe tine...oricum o sa trecem sa mai luam ceva rame ...ca sa fie...cine stie ce monstrii ai gasit tu
                  Buna dimi si de la mine
                  Azi iar ne bagam la
                  sigpic

Comment

• Buna dimineata ! Pregatiti de atac!?
                    Loganist far'de Logan

Comment

• Buna dimi!
                      Haideti sa avem o zi perfecta astazi, da?

Comment

• 'Neata! Si la munca cu voi trantorilor! Ati petrecut pana vi s-au golit bateriile si acuma o sa incepeti sa va vaitati. La muuuncaaa! Rapid, bagati cate o cafea (la aragaz, nu la foc ) si dunga.

Comment

• Nu vreau la muncaaaaa.....am ochii miiiiiiiici...am soare fierbinte pe umeri, ...am ...un soooomn ( si asta nu e peste !) ...vreau sa ...

aaaa...Buna dimineata ! scuze , cred ca vorbeam prin somn....immmm ...beau cafeluta si ma gandesc la urmatorul sfarsit de saptamana cand va trebui sa iau soare si sa acopar dungile albe nevazute de soare ieri pe balta...

Sa aveti o saptamana buna !
                          Loganist far'de Logan

Comment

• buna dimi!sunt alaturi de cei arsi de soare, cu un gand racoros!
                            bagati si voi niste poze de la marea pescuiala!
                            Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                            Andreea Trifu

Comment

• mersi iashca. timp de 3 zile m-a prins soarele cam tare si acum incerc sa ma refac. ieri am dormit in frigider, dar s-a incalzit si acolo de la caldura care o degaj. are cineva nevoie de caldura? dau mocca, numai sa scap de ea.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
                                'Neata! Si la munca cu voi trantorilor! Ati petrecut pana vi s-au golit bateriile si acuma o sa incepeti sa va vaitati. La muuuncaaa! Rapid, bagati cate o cafea (la aragaz, nu la foc ) si dunga.
                                Da ma bine ca m-ai adus cu picioarele pe pamant...frumos mod de a incepe munca
                                Am doua galeti langa mine...una de apa si una de cafea
                                Bogdane nu vrem caldura...avem si noi
                                Iashca...acum developez pozili si le urc.
                                Buna dimi.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google