Merci Ice...cu siguranta vom face o noapte de pomina la Cluj
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
un indiciu?
Originally posted by valeriuciprian View PostCu dedicatie pentru Elena si ReluLoganist far'de Logan
Comment
-
.... acum ca am sarit de 13 sept cand am ramas intr-o ureche-difuzor si a venit Jorj si a strans papucul sarit, si am sarit si de 14 sept cand iar am ramas intr-o ureche-difuzor si a strans si Valeriu probabil celalalt papuc...sper sa pot rasufla usurata ...bunaaaa dimineata ....
AAA.... .....Loganist far'de Logan
Comment
-
buna dimineata! imi pare bine ca pot intra din nou pe forum,cel putin de la munca!am avut niste saptamani :acasa cu termoizolatia si la munca mai rau,ca am ramas cam in urma!
pe de-o parte a fost mai bine,ca mi-a scos spania din cap, asta ca sa nu o iau razna la intoarcere!
cafeaua bauta si salut pe toti cu mult drag!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
buna dimineata!valeriu,bine faci ca il tai din septembrie ca la era glaciara ce se anunta in iarna asta,cu siguranta va ingheta porcul si va trebui sa-l sculpteziFotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
-
Originally posted by valeriuciprian View PostBuna dimi...va rog sa imi aprobati si mie cererea de concediu incepand de maine 17 sept 2010.Vreau sa ma duc la tara sa tai porcu'.Va multumesc anticipat.
Comment
Comment