seara buna si de la mine
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Neatza dragi prieteni!Spor la treaba si o zi cat mai usoara la munk...de acuma hai cu weekendul))
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostBuna dimi...cei(l) care ma lua ieri la sututri ca nu m-am trezit inca e pe felie sau inca mai dormiteaza?
Buna dimi dragi colegi...o zi perfecta va doresc.
Comment
-
-
ehaaa...nea iashca dak e plecat ce sai facem...ii ducem doru))
Comment
-
-
-
in perspectiva weekend-ului ...
Hai buna dimineata la toti! Weekend-ul a inceput deja? Sau mai dorm putin?
Originally posted by bgd_puya View PostDa cu JTL ce sa intamplat????Originally posted by valeriuciprian View Post...cine trebuia sa se ocupe de JTLS nu se mai ocupa.Originally posted by bgd_puya View Postehaaa...nea iashca dak e plecat ce sai facem...ii ducem doru))
JTLS-ul este o activitate la libera alegere, necoordonata in mod expres de cineva ... ca de altfel toate activitatile din club. Nu trebuie neaparat sa se ocupe X sau Y. Vrei sa bei o bere cu baietii din club? No problem. Scrie asta si SIGUR se va aduna lumea. Singura conditie ca sa faci ceva, cam orice, este SA VREI. Nu trebuie neaparat sa conduca cineva ostilitatile. Suntem prieteni si n-avem nevoie de sefi coordonatori printre noi! Sunt sigur ca in gasca de prieteni a fiecaruia dintre noi, nu exista conducatori. De ce ar fi diferit aici??? Stiti ce obositoare este uneori treaba asta cu "Cine de ocupa de aia si cine de ailalta?"?
Totusi, profit de postul acesta si vreau sa va zic la ce ma gandeam eu zilele astea. Ce-ar fi daca am face prin rotatie la conducerea clubului galatean? Cate un organizator la 12 luni, spre exemplu. Mai diversificam putin, evitam dictatura si poate ca clubul se va dezvolta mai armonios avand "in frunte" diferiti lideri. Ce ziceti?
E vorba strict de organizatorul de intalniri si rog a nu se intelege ca vreau sa ma retrag din actuala "functie". Insa mi-ar place sa predau mandatul "la termen".
Poate ca cele doua paragrafe sunt putin in contradictoriu, dar sunt sigur ca daca cititi cu atentie se intelege ceea ce am vrut sa spun.
Astept opiniile voastre! Multumesc!Last edited by gl_mmm; 12 November 2010, 09:14.
Comment
-
Ce-ar fi daca am face prin rotatie la conducerea clubului galatean?
JOS BASEEE!!))))
Aici cu conducerea clubului e o chestie cam ciudatica din cate am observat eu..fiecare e propriul sef si noi intre noi suntem prieteni...deci orice cam are mana libera sa vina cu idei si propuneri
JTLS - stiu ca se posta cu cateva zile inainte care cum si unde mergem..si chiar aveam ieri chef de un paharel cu voi ..dar de unde sa iau batraneii loganului dak ei dormeau)) si cum spune si Doamna Sand`Dana cik va lovit criza....mai mergeti si voi la o opera un teatru cv si cantati sa avem beutura)
Comment
Comment