aliooooo, aly-andrei ! nu m-am suparat, oki ? trebe sa ne cunosti, ca sa simti nuantele hai nu te bosumfla tu acum !
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
poi cand a cumparat tata loganu am vrut 05 AND si nu era nici un numar.. si mama gandit mai bine ca al doilea prenume a meu e alin si am zis sa pun aly si a devenit GL 64 ALY care si numaru asta lam gandit adica 6+4=10:2=5 deci iti dai seama ca e mult de calculat in fine... oricum eu nu mam suparatLast edited by gl_mmm; 21 December 2010, 08:18.
Comment
-
Neata colegii....e cineva treaz?
Dormiti ma...dormiti...unii munceste si unii doarme
Vroiam sa va arat eclipsa de luna care tocmai a inceput...dar daca voi nu vreti...asta e...o mai vedeti la anu' in iunieLast edited by valeriuciprian; 21 December 2010, 07:39.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostNeata colegii....e cineva treaz?
Dormiti ma...dormiti...unii munceste si unii doarme
Vroiam sa va arat eclipsa de luna care tocmai a inceput...dar daca voi nu vreti...asta e...o mai vedeti la anu' in iunie
Dar, unii sunt in concediu si nu dorm la ora asta.
Comment
-
am o mica idee...ce zici le facem o surpriza mica cu un mos craciun la copilasi? am cateva jucarii ptr ei
Comment
-
urare de sarbatori
- Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciun.
- Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun sa va aduca tot ce va doriti si un an nou, mai bun, mai calduros si mai sanatos!.
- Cand se aud colindatori la geam, cand trebuie sa devenim mai buni, primiti vraja mirifica a Craciunului in sufletul vostru. Daruiti iubire, e cel mai frumos dar pe care il puteti face de Craciun. Fie ca Sfintele Sarbatori sa va lumineze viata.
sarbatori fericite colegi loganari!, ne auzim la anul.lipsa text
Comment
Comment