If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pot sa spun ,..dar spun in soapta( ca e crizaa)
sau si mai bine...va spun la intalneala la 11 ...nu mai bine asa ? Astept sustinatorii curiosi sa-si faca simtita prezenta in parcare la Popescu apoi la o hapilica
Multumesc pentru aprecieri, sustinere si incredere. Pun suflet in ceea ce fac, iar pentru club probabil ca s-a simtit ca am ceva special. VA multumesc !
Last edited by sand'dana; 26 December 2010, 10:55.
da am reusit sa vizualizez o parte din intalnirea de azi live, se poate zice ca am fost si eu prezent desi am fost la vreo 60 km distanta
Am tot asteptat azi zapada dar nimic pacat chiar vreau zapada ca sa am ce tabaci sf urmator de saptamana
Am tot asteptat azi zapada dar nimic pacat chiar vreau zapada ca sa am ce tabaci sf urmator de saptamana
Na ca o inceput din nou sa ninga...Gura aurita mai ai Jorj.
Cunoastem mai mult decat un Fane...Fane de la Calarasi si Fane de la Bacau (x 2 la bacauan ca e si ziua de nastere) Stefan de la Braila...si mai sunt...hai sa tabaram pe ei poate iese de-o frimpturica ceva.
Neata.Am uitat sa imi beau cafeaua.
O zi excelenta va doresc.
Buna dimineata si tin sa le transmit tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume un calduros La MuLtI AnI fericiti numai bucurii si multa multa sanatate
Gura "mincinosului" adevar graieste Valeriu
Buna dimineata si tin sa le transmit tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume un calduros La MuLtI AnI fericiti numai bucurii si multa multa sanatate
Gura "mincinosului" adevar graieste Valeriu
Multumesc si eu in numele copilului cel mic. Si el e tot Stefan si chiar daca are numai 4 ani e logansit convins. Sarbatori fericite tuturor.
Lumea se reface dupa Sfantul Stefan de ieri?...o ieseala la o saniuta,capac cw ar merge...daca sunt amatori contactati-ma...undeva pe la 12.
Neata cu zapada.
Lista cu amatorii pentru sanius:
1.valeriuciprian& Children
2.
3.gheorgngv
4.
5.
Locatia...drumul spre Smardan prin Filesti inainte de calea ferata...ora 11.30...11.30 si ceva.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment