Cafeneaua Galateana, Chat Galatean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna dimineata!
    Cafeluta este gata! Asteptam comenzile!
    Pentru Simona avem cafeluta speciala insotita de multi ani traiasca, multi ani traiasca...!
    Attached Files

Comment

• Buna dimineata...ce frumos ploua
      O Cafea mare si relax.
      sigpic

Comment

• servus

buna dimi ...e frumos afara

Comment

• yuhuuu... a plouat si mie mi-a "balacit" masina.....
          Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• ziua buna lume....a plouat si e jegu` si mai mare pe masina

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
              Stai linistit, noi vom fi aici! Sa ne spui daca putem sa te ajutam cu ceva!
              Pai un logan 2009 ceva nu gasesc si eu? Cam cat ar ajunge oare? Ca la noua vad ca nu ma pot arunca inca fara vouchere!

Comment

• Daca vrei sa incerci sa gasesti un Logan SH aici pe forum poti sa-ti deschizi un topic, cu anunt de cumparare. Aici sau pe sectiunea bursa. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti Regulamentul forumului si sa respecti ce scrie in el. ... Si poate ai noroc!
                Succes!

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
                  Daca vrei sa incerci sa gasesti un Logan SH aici pe forum poti sa-ti deschizi un topic, cu anunt de cumparare. Aici sau pe sectiunea bursa. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti Regulamentul forumului si sa respecti ce scrie in el. ... Si poate ai noroc!
                  Succes!
                  Multumesc. Am cautat o sectiune bursa si nu am dat de ea sincer. Nu prea stiu cum sa o caut!

Comment

• Aici este linkul catre sectiunea Bursa. Spor la citit!

Comment

• Cafea mare pentru toata lumea.
                      Neata...unde va este zapada?
                      sigpic

Comment

• neata...valeriu am eu niste gheata la mine pe ulita daca te intereseaza

Comment

• Gheata aia de la tine de la bloc va fi acolo pana in iunie cred...am si eu cateva stradute unde nu bate soarele...concluzia...cand plecati la mare aveti grija sa nu alunecati pe gheata
                          sigpic

Comment

• buna asta cu marea apoi cine stie daca s`o topi si atunci la cat de groasa e

Comment

• Neata colegi ...sa aveti un inceput de saptamana perfect si usor.
                              Si pentru aia care is in concediu eu spun sa le dam ceva de treaba
                              sigpic

Comment

• Neata buna tuturor! Abia astept sa m-apuc de munca ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google