Cafeneaua Galateana, Chat Galatean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata. De circulat se circula bine, dar cu atentie, din pacate gropile sunt multe si oamenii grabiti. O zi buna va doresc!
    Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• neata si de la mine...ce bine e acasa la caldurica cand vad ca viscoleste afara imi vine sa mai stau o sapt in co

Comment

• plimbari, cat mai multe plimbari andrei. hotelul de gheata, partie, peisajele iernii, astea trebuie vizitate, nu peretii casei
        sigpic

Comment

• ma plimb pe partia din bucatarie, admir muntii din dormitor...sunt cazat la hotel sufragerie...

Comment

• Andrei iesi ma la dat zapada...ca o sa iti fie cald in casa

Azi e Dragobetele. Iubiti-va mult.
            sigpic

Comment

• Salut! Pana acum o zi linistita,nici un kilometru parcurs,nici o injuratura printre dinti la adresa celor din trafic.Masina inca este in service.

Comment

• valeriu...oferta de ieri poate fi valabila si azi..te astept la dat zapada

Comment

• Am dat-o ieri...nu mai vin si azi...gata...la munca
                  sigpic

Comment

• atunci 2100 de flotari...ca sa iti mai revii putin

Comment

• Azi a muncit careva?Andrei home...Jorj ...mess...Relu forum
                      sigpic

Comment

• Eu sunt nu mai pot de atata munca ma Valeriu si tu te iei de mine? mai am 4 minute si plec uraaaaaaa:d

Comment

• Eu am muncit f mult..pffff, nu mai fac fata ;))
                          Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Acum m-am scos si eu din priza! Buna seara! Sa-nceapa distractia ... am un vinutz buuuun!

Comment

• valeriu..eu am muncit din greu azi...la proiectul de licenta

Comment

• Numa lume muncitoare din cate vad...e de bine atunci...
                                Io ma muncesc azi pana la Tulcea...nu conteaza ca e viscol
                                O zi perfecta de vineri va doresc.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google