Cafeneaua Galateana, Chat Galatean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai la munca sa muncim, da Doamne sa nu gasim!"
    Vai doamne si noi ce mai mancam

Neata tuturor; ziua incepe bine alaturi de un Carte Noir (cafea de la francezi, ca si renoul)
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• neata buna!azi nu merge nimeni la munca?
      www.diagnoza-auto.net

Comment

• 'neata; am o cafea si... doua ore de munca; oare cat mai e pana vine weekend-ul?

Comment

• Ziua buna. De astazi gata, misunam ca furnicile. Acus , acus vine si weekend-ul (pentru unii).
          Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Inca 15' si am dat gata prima zi din saptamana; urmeaza... a 4a

Comment

• Seara buna, am avut neplacerea de a constata azi ca sa inchis de tot circulatia pe portiunea de la posta m19 pana la urmatoarea intersectie, dar ce a fost mai destractiv a fost cand am constat ca la ultimul leu au pus astia alte indicatoare de acordare a prioritatii, dar nu a durat mult timp si au si luat indicatoarele pentru ca mai tare incurcau circulatia, erau niste cozi...

Comment

• Originally posted by gheorgngv View Post
                Seara buna, am avut neplacerea de a constata azi ca sa inchis de tot circulatia pe portiunea de la posta m19 pana la urmatoarea intersectie, dar ce a fost mai destractiv a fost cand am constat ca la ultimul leu au pus astia alte indicatoare de acordare a prioritatii, dar nu a durat mult timp si au si luat indicatoarele pentru ca mai tare incurcau circulatia, erau niste cozi...
                SALUT GEORGE ! Am inteles ca la ultimul leu nu mai este intersectie ci sens giratoriu n-am ajuns acolo, asa am auzit

la acea intersectie cand cobora dinspre spital cineva care nu era din oras acorda prioritate crezand ca e sens giratoriu ...
                Last edited by SORIN-RDY; 2 May 2012, 21:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Buna Georgica; cam rar pacilea.
                  Da, am auzit ca la Ultimul Leu, au facu giratoriu; sa te tii acolo nene confuzie.
                  Edit; Buna Sorin; nu te-am "vazut"; si tu tot rarut.
                  Last edited by IancuMIC; 2 May 2012, 21:57.

Comment

• Buna seara. La rondoul de la Popescu surprinzator nu mai e sens giratoriu. Au vrut ei sa faca ceva, dar datorita formarii de ambuteiaje au renuntat la ideea sensului. Dimineata au pus semnele si dupa-amiaza le-au luat. Uite e...uite nu e!!
                    Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Asta am vrut si eu sa zic simona dar nu m-am facut destul de inteles, frumusetea, sensul giratoriu a tinut vreo 2-3 ore cand erau niste cozi, ambuteiaje....

Comment

• O zi buna si cu mult ...soare.

Comment

• Buna dimineata si o cafea irlandeza!
                          Timp de preparare: 15 minute (complexitate redusa)
                          Ingrediente: - un pahar de vin incalzit
                          - cafea
                          - 50 ml crema de whisky irlandeza
                          - un sfert de ceasca frisca tare
                          - scortisoara
                          Mod de preparare: se pune cafeaua in paharul incalzit, se adauha crema de whisky si se amesteca bine, se acopera cu frisca, se decoreaza cu scortisoara.

Daca sunteti la munca incercati reteta sambata...
                          Attached Files

Comment

• sper sa ramana la decizia asta,fara sens giratoriu!exact ce ne lipsea!ce destapt o fi fost cu ideea?
                            www.diagnoza-auto.net

Comment

• In general sensul giratoriu asigura o mai mare fluenta in intersectii, dar se pare ca acolo nu prea merge, mai ales ca cei care veneau dinspre Bac, directie din care se intra greu spre Doja, tot nu beneficiau nici in acest caz de prioritate; asa ca...mai bine lasa.

Comment

• Profit de pauza sa-mi salut si eu colegii; cum va impacati cu caldura?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google