deci din propria experienta eu am baterie de 72 de amperi pe masina de doi ani si nu e nici o problema,ca si necunoscator e posibil ca in continuare sa iti palpaie luminile chiar dc bateria e mai mare... tot asa se comporta si cu motorul pornit?
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Problema este ca cu motorul oprit in 5 minute am ramas fara baterie..) iar cu motorul pornit imi palpaie.Banii nu sunt problema atata timp cat cumpar calitate nu prostii.Dar daca cumpar o baterie de putere mai mare este vreo problema?Vreau sa ii pun xenon,tunul de bass mai mare.Precizez ca am aplificare si pe boxe si tun de bass cu amplificator.Va multumesc
Comment
-
Verifica legaturile bateriei si masa la caroserie; poti pune o baterie cat de mare vrei, care sa-ti incapa in suport. Alternatorul nu va avea o problema sa incarce acea baterie.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Masa la caroserie pe unde este situata?Am curatat bornele dar vad ca oxideaza cam repede.Ochiul magic e negru...verde a fost candva) Multumesc mult IancuMic
Comment
-
-
Buna dimineata si o cafea..., cea mai scumpa dupa revista americana Forbes este cafeaua Kopi Luwak; cea mai rara cafea din lume, productia limitandu-se la doar cateva tone pe an. Particularitatea ce o face atat de rara si de apreciata in restaurantele si cafenelele de lux din lumea intreaga este producerea ei. Mamiferul numit Zibeta Asiatica (Asian Civet sau Luwak) se hraneste cu fructele de cafea cele mai coapte si mai aromate. Bobul de cafea este eliminat intact de animal si este cules apoi de lucratorii de pe plantatie, care apoi il supun unui laborios proces de spalare, dezinfectare, selectie bob cu bob, macerare, uscare si apoi prajire. Studiile stiintifice arata ca in urma procesului de spalare si dezinfectare la care este supusa, cafeaua Kopi Luwak este microbiologic mai curata decat cafeaua obisnuita.
Cafeaua Kopi Luwak este puternica, echilibrata, cu arome florale si note subtile de caramel. Este mai putin amara decat cafelele obisnuite prin natura ei, fiind prajita mediu pentru a ii pastra intacta aciditatea. Din punct de vedere al calitatii, este o cafea “Specialty Grade” si nu contine defecte, boabele fiind alese individual inainte de ambalare.
O zi buna!
Comment
Comment