Elena sunt si eu pe aici si nu a venit nemotivat stai linistita il schimbam din funcatie daca nu venea
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
Buna seara si de la mine . Acum am ajuns de la munca ,maine poate bag si cateva poze de la Mioveni, cat sotul meu este plecat prin tara
Originally posted by KELBURTOS View PostLasa Valeriu,de cate ori e ziua sotiilor noastre.
MultumescSotie de
Comment
-
Buna dimi...ma duc sa ma relaxez cu o cafelaki si pe urma ma uschesc si eu la munca.
O zi usoara va doresc.
Originally posted by Gabi' View PostBuna seara si de la mine . Acum am ajuns de la munca ,maine poate bag si cateva poze de la Mioveni, cat sotul meu este plecat prin tara
Multumesc
Originally posted by nsa View PostBine ca am ajuns cu ele intregi ca am vrut sa opresc de cateva ori sa umblu in portbagaj
Bine zis Kelburtos.Ai fost invoit.
Merci George...pe digul Galati Braila se circula?sigpic
Comment
-
Da da da !! intr-adevar...pe mine m-a luat apa aseara si nu i-am urat "bun venit" pe forum Gabitzei ! La cat mai multe posturi !
Pe dig se circula, politia e prezenta la inceputul digului, inca de 2 zile, probabil ca sa intareasca regula de 60 km/h.
O zi excelenta va doresc !Loganist far'de Logan
Comment
-
buna dimineataaa! duminica am fost ultima data pe dig si se circula cu limita de viteza pe care o stiti foarte bine, respectiv 60 km/h. deocamdata nu cred ca s-a interzis circulatia pe dig.
pe 28 iunie a fost blocat digul timp de cateva ore, din cauza a doi "destepti" care au sarit in dunare cu masinile.sigpic
Comment
-
Comment