da da....si trezirea la rasarit ! ))))))))
Cafeneaua Galateana, Chat Galatean
Collapse
X
-
In august trebuie sa ajung la mare, OBLIGATORIU! M-ati intaratat prea tare. Nu uitati de:
- baie in mare, la apus
- clubing pe o terasa cu piscina (bere rece in piscina la ora 2 noaptea ... innebunesti!)
- bere, bere, bere - la orice ora si minut (record personal: 34 pahare de bere, in 16 ore )
Comment
-
Noapte buna, copii !
eu nu stiu daca reusesc un somn listinitor ...cat am stat in parcare la mine sa aranjez portbagajul sa primeasca bagaje de tot felul, m-au piscat toate orataniile....nu mai pot ! maine vin incotosmanata ca pt tara tantarilor : balta !Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostIn august trebuie sa ajung la mare, OBLIGATORIU! M-ati intaratat prea tare. Nu uitati de:
- baie in mare, la apus
- clubing pe o terasa cu piscina (bere rece in piscina la ora 2 noaptea ... innebunesti!)
- bere, bere, bere - la orice ora si minut (record personal: 34 pahare de bere, in 16 ore )
Poate vine si Valeriu sa ne incuscrim.
Comment
-
Nu vreau la muncaaaaa.....am ochii miiiiiiiici...am soare fierbinte pe umeri, ...am ...un soooomn ( si asta nu e peste !) ...vreau sa ...
aaaa...Buna dimineata ! scuze , cred ca vorbeam prin somn....immmm ...beau cafeluta si ma gandesc la urmatorul sfarsit de saptamana cand va trebui sa iau soare si sa acopar dungile albe nevazute de soare ieri pe balta...
Sa aveti o saptamana buna !
Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View Post'Neata! Si la munca cu voi trantorilor! Ati petrecut pana vi s-au golit bateriile si acuma o sa incepeti sa va vaitati. La muuuncaaa! Rapid, bagati cate o cafea (la aragaz, nu la foc ) si dunga.
Am doua galeti langa mine...una de apa si una de cafea
Bogdane nu vrem caldura...avem si noi
Iashca...acum developez pozili si le urc.
Buna dimi.sigpic
Comment
Comment