Cafeneaua Galateana, Chat Galatean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aaaa...sorry...
    ce polemica ...nu stiu ...unde...cine ...cum ...cine...? eu doar multumesc colegilor galateni si bacauani pt voturi ...

si asa ..intr-o paranteza ...am o afinitate pt Bacau, mi-am petrecut ceva vacante pe acolo, am rude in Bacau despre care insa nu mai stiu mare lucru ...
    Loganist far'de Logan

Comment

• E...lasa ca la Bacau o sa revenim cu mare drag de cate ori va fi nevoie si vom avea posibilitatea...suntem cluburi infratite sa ii zic asa.
      sigpic

Comment

• Dana, 128 de bani de la Focsani! Na, ca rimeaza! Nu ne cunoastem inca, dar colegii tai ma stiu.
        Salutari de peste ocean tuturor membrilor LCGalati!
        Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• multam fain, cory !
          Loganist far'de Logan

Comment

• Oooo...multe salutari Cory...salutari de la colegi tai galateni......ai grija de tine acolo si multe salutari familiei...si reantalnirea cu tine va fi mereu o placere...vin-o tu acasa sanatos si organizam ceva frumos la Lepsa/Vidrea undeva.
            sigpic

Comment

• Buna dimineata si un nessuletz pt duracell ;)

iar am ramas pe tusa...

Comment

• Buna dimi si de la mine...si adaugat in visteria lui Elena 223 de banuti de aur....din pacate pe centura Dej-ului si-a taiat un cauciuc...si trebuie sa plateasca 1300 de banuti...scumpe caucioacele astea domne
                sigpic

Comment

• Buna ziua,din partea mea.Am o mare problema: cei care a-ti fost la nationala,l-ati influentat negativ pe fostul nostru fotograf,Dan.Are accent de Galati,a zis ca el nu mai participa decat la regionle si natonale si nu vrea sa mai auda de l.c.Bacau.Isi face club in Buhusiland.Cu aceasta ocazie, se va rupe si fratia dintre Bacau si Galati.Luati-l si spalati-va pe cap cu el.

Comment

• wow ! Dan e din Buhusi !?! si cand o sa mai merg la matusa mea, o sa facem o intalneala in Buhusiland !! iupiii !
                    Loganist far'de Logan

Comment

• Mai bine anunta-ne pe noi,el merge in Buhusiland doar sa doarma si sa manance.

Comment

• Am si eu rude acolo

Comment

• Haidi ba Fanica,nu-ti baga pilele la inaintare.

Comment

• Bai Bacau ce-i aici?Cafenea?...da ma e cafenea...ia da-ti frumos cate o cafeluta...asa de control
                            Buna dimi Galati...o noua saptamana ne asteapta cu evenimente importante si memorabile...fi-ti pregatiti
                            Iashca...comanda ta e ca si rezolvata.
                            O saptamana racoroasa va doresc.
                            sigpic

Comment

• Buna dimineata asa-i va fi o zi foarte bine venita pentru mine, ca de mult nu am mai stat acasa intr-o zi in care altii se duc la munca.
                              O zi buna va doresc si servici usor

Comment

• da da ! asa e ! e cafenea ! e si la la bla bla ...Buna dimineataaa! si o saptamana cat mai relaxata va doresc ....eu asa sper sa o am...cu gandul la distractia de la mareeee!!! iu-huuuu !
                                __________________________________________________ _____
                                Loganist far'de Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google