If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vedeti ca mai sunt si oameni de treaba in tara?Cum ar fi Bogdan...el se bucura ca a terminat concediul si s-a intors la munca
Bogdane...cu atitudinea asta vei ajunge un pensionar bogat
sunt oameni carora le place munca, trebuie sa munceasca pentru bani si le mai place si trandaveala. eu ma aflu in toate cele 3 categorii mentionate mai sus
este vreun conflict intre ele?
Last edited by bogdan_1984; 16 August 2010, 08:30.
Buna dimineata!
Ultima zi de concediu, de maine la munca. Nu am chef de muncaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (nu ca altii). Dar, asta e. Savurez cafeaua si incerc sa ma distrez si astazi. Concediu placut unora si spor la munca altota.
...unii sunt la munte=relaxare, dar la cursuri=aflare lucruri noi (sau vechi), nu's nici in concediu, nici la munca , nici calare, nici pe jos , apa in hotelul asta de VIP-uri, nu exista nici macar pt ...deci...sa ma intorc oare in GL ? crie'ca ma mai sacrific oleaca, na !
Naseara'...azi am dat o tura la o racoreala cu pescuiala...la priza dunarii...am scapat doi avati chiar la mal (fara poza) si am prins o stiuca in miniatura...am eliberat-o
O dupaamiaza racoroasa va ofer.Valeriu vroiam eu pestisorul,sa mi-l fac breloc la chei.
Deci promit sa iti fac (,) cadou un pestisor...auriu
Aida...una...si buna.
Azi pe racoare am mai dat o fuga la priza dunarii...dar valurile si vantul ne-au sabotat...am lansat cu toata forta si momeala a cazut la 2 metrii de mine
Valeriu prima data cand am vazut poza am crezut ca dansezi in ,,Lacul lebedelor", dupa un studiu mai aprofundat am realizat ca defapt tu te chinui sa lansezi. Mai ataseaza si tu niste explicatii la poze.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment