Ma voi faceti in asa fel incat reintalnirea sa fie din ce in ce mai palpitanta...deabea va asteptam
1 Mai muncitoresc-loganesc
Collapse
X
-
mie, deja imi miroase a mici...... ma duc sa-mi prajesc niste carnaciori ca imi ploua in gura....
la ora 7.30 nu-i prea devreme sa ajungeti acolo? totusi, nu prea vad oameni sa ajunga la gratar la 7.30 si sa ocupe locul. de obicei vin dupa 9.00. trebuie sa fii cam "dus" sa faci gratar la ora 7.30-8.00. pana la urma, voi stiti mai bine locurile si obiceiurile locului.sigpic
Comment
-
Da ma voua va e greu sa va treceti singuri
Deci lista:
Lista picnic 1 Mai:
1. gl_mmm
2. RoYskorp...???- te mai bagi?...daca nu iti intelegem situatia.
3. valeriuciprian
4. DeWiL
5. je5
6. Cory...??? - te mai bagi?...daca nu iti intelegem situatia.
7. tdan08
8. kelburtos
9. laureatu'
10.Nsa (capitanul echipei) si omul care aduce halealaLast edited by gl_mmm; 29 April 2010, 07:00.sigpic
Comment
-
mamaaa..... cine vorbea de listomanie???
luati lista de aici!
Lista picnic 1 Mai:
1. gl_mmm
2. RoYskorp
3. valeriuciprian
4. DeWiL
5. je5
6. Cory
7. tdan08
8. kelburtos
9. laureatu`
10. nsa
nu se mai baga nimeni??? galatiul are mult mai multi membrii si, apropo, nici braila nu e chiar asa departe.....sigpic
Comment
-
Tarziu cu lista tata tarziu
Brailenii programeaza si ei o iesire la un gratarel...oricum sunt asteptati si ei...si referitor la galateni...noi suntem mai cu mot...suntem impartiti in 2...ambitiosi si neambitiosi...iti explicam la intalnire ce si cum.Last edited by valeriuciprian; 28 April 2010, 22:44.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostDeci Stefan vine sau nu?
Si rugamintea mea e sa va trecati pe lista care veniti...in felul asta ne facem si noi planul referitor la ceea ce avem de facut adus....deci pe liste stimabililor.
Comment
Comment