If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lista picnic 1 Mai:
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. DeWiL
4. je5
5. Cory
6. tdan08
7. kelburtos
8. laureatu`
9. nsa
10. bgd_puya ..cu mircea..ca golanca mea nu vrea sa iasa din service mai repede(((mie dor de tine pisicutza mea.. cui ii mai stric eu tocurile..off golanco
Hopa, constat ca imediat ce dispar din sector se schimba lucrurile. Apar pe liste unii neinvitati , unii nedoriti se retrag , se schimba reguli, etc. Stop! La loc comanda!
Platesc eu tot ...
Abia astept sa ne revedem, Stefane!
Paul, imi pare rau ca nu mai poti veni!
Lista picnic 1 Mai:
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. DeWiL
4. je5
5. nsa
6. tdan08
7. kelburtos
8. laureatu`
9. bgd_puya
Cu parere de rau, a trebuit sa ma sterg de pe lista, de data asta nu pot onora invitatia. L-am trecut in locul meu pe Stefan, sa fie in fruntea bacauanilor, cum sta bine unui sef.
Cornele...esti absent motivatO sa mai avem si alte ocazii de intalnire...promit.
L-ai trecut pe Stefan in locul tau...hmmm...nu trebuia la coada cu el
Am o atentionare de facut...Mircea la Iesirea campeneasca de 1 mai o sa incerce sa va manipuleze cu un gratar luuuuunnnnggg si laaaatttt.Mu va lasati manipulati
Gratarul l-am facut special pentru intalnirea asta. Nu uitati sa va aduceti carbuni.
Si nu m-a prins flama decat de vreo 350 de ori ... ce face omu' pentru o haiducie veritabila ...
sorine, astia de la galati chiar cred ca ne ducem..... cand s-or trezi singuri in padure... lasa ca-i sunam maine pe la 12, dupa ce ne asteapta de la 7 dimineata.
Lasa ma ca venim noi la voi pe 9 Mai. Mergem la un film la Cinema City, bem un suc ... nu nenorociri de-alea de care vreti voi sa faceti maine la Sendreni. Ce dreaq!?
Asa ca stati acasa maine ...
Lasa ma ca venim noi la voi pe 9 Mai. Mergem la un film la Cinema City, bem un suc ... nu nenorociri de-alea de care vreti voi sa faceti maine la Sendreni. Ce dreaq!?
Asa ca stati acasa maine ...
Iar visezi la 3D?
Last edited by KELBURTOS; 30 April 2010, 10:55.
Reason: Automerged Doublepost
asa e mircea, ca doar suntem oameni seriosi, oameni cu coloana vertebrala, oameni respectabili in societate....la valoarea noastra, noi mergem la mall, nu ca toti cocalarii care stau prin boscheti si beau pana cand nu mai stiu de ei, numind asta sarbtoare de 1 mai.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment