If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cory...ideal e ceva retras...cauta si tine-ne la curent.
Lepsa...e cam airea daca tot ajungem acolo sa nu stam si o noapte...aici intervin 2 mari probleme...banii de cazare care sunt cam nu...si 2 timpul scurt pentru organizarea cazarii.
atunci facem alta lista
ok. cautati voi pe acolo, pt ca eu nu prea cunosc zona si daca se incadreaza intr-o limita de 150 km maxim pt a putea avea un drum dus-intors cat de cat usor vin si eu cu sorin. nici eu cu sorin nu am vrea cazare, asa ca ar trebui pt noi un drum de maxim 4 ore dus-intors. daca nu se poate, asta e...
ok. rugamintea mea e sa hotarati pana diseara sau maine dimineata unde va fi pt ca sa stiu si eu exact ce am de facut. am zis ca vin la o distanta de maxim 150 km. este putin mai mult pana la actuala locatie, dar imi doresc sa vin asa ca e ok. dar mai departe chiar ca nu vin. nu vreau sa conduc cu sorin 3 ore dus, sa ajung si sa stam acolo o ora, doua si apoi sa conduc iar 3 ore la intors. trebuie sa mancam si sa bem linistiti, sa avem timp si de siesta. Asadar, Sendreni e ok. Doar sa aduceti pt sorin vinul ala bun cu care tot va laudati..... nu as vrea sa vina numai pt mancare..... adica degeaba
Fair enough to me!
Multumim pentru flexibilitatea de care dati dovada.
Votam, discutam, analizam pana diseara la ora 20. Dupa care luam decizia finala. Iata cam ce gandesc eu:
- locatia: padurea de pe malul Siretului, la Sendreni
- data: sambata 01.05.2010
- ora inceperii dezmatului: 9,30 - 10,00 (galatenii vor veni mai devreme ca sa pregateasca covorul rosu
- ora finalizarii: 18,00 - 19,00
- haleala / shpritzake: fiecare pe barba lui (de Sorin am eu grija )
- gratare, lemne si carbuni: aduc galatenii
-
Astept opinii!
Miercea drumu pe care intri in padure e terminat rau de tot...si eu am fost acum 2 saptamani acolo si sunt gropi foarte adanci facute de oameni sa nu poti intra cu masina..si sigur atingi cu bara toate gropile...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment