LoganClub Galati La Regionala A 2-A din Arges 26-27.06.2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LoganClub Galati La Regionala A 2-A din Arges 26-27.06.2010

M-am hotarat sa ma duc la Regionala de la Arges, m-am inscris pe liste. Cine mai vrea sa mearga, sa zica. Sa nu cumva sa aud vorbe ca m-am trecut fara sa vorbesc si cu voi. Scrie mare pe forum tot ceea ce este nevoie. Trebuie doar sa cititi. Procedez in felul asta ca sa nu mai avem meciurile alea idioate pe care le-am avut cu Lansarea Duster-ului de la Tulcea. Invitati suntem toti si daca vom fi mai multi din Galati atunci ma voi ocupa de organizare. Pana atunci cititi, inscrieti-va pe lista oficiala deschisa de pitesteni si ... mai vorbim.
    Pentru impatimitii condusului va dau niste indicii:
    - la dus se va merge atat pe A1 cat si pe A2 (blana de blana, adica)
    - la intoarcere facem Transfagarasanul si venim pe Oituz (oh yeee)
    O sa fie belea!

PS Se pare ca mama Loganului pregateste o surpriza pentru participanti!

Merg si eu la Regionala de la Arges...
    Uau ...iar ne vedem cu prietenii nostrii din tara
    sigpic

Comment

LC Galati la Regionala a 2-a din Arges

Urmatorul obiectiv, Argesul!

LoganClub Galati la Regionala 2 Arges, 26-27.06.2010:
      1. gl_mmm (la cort din 26)
      2. valeriuciprian (la cort din 26)
      3. je5 (la cort din 26)
      4. bgd_puya (la cort din 26) de aici nu mai lipsesc
      5. ...

Iata si programul pregatit de organizatori pentru 26-27 iunie

SAMBATA 26 IUNIE
      12.30 - Primirea invitatilor (cei care vin de sambata) la Carrefour Pitesti
      13.30-14.00 - Incolonarea spre platforma Dacia - aici cei de la uzina impreuna cu Primaria ne-au pregatit o mica surpriza
      16.00-16.30 - Dupa un scurt tur al orasului MIOVENI urmeaza parcarea la centrul de agrement Bemo unde cei care vin cu corturile se vor instala iar cei care aleg hotelul vor fi insotiti catre el
      18.30 - Campionatul de fotbal intre cluburi...Gratareala....Balaceala...Beraiala la centrul de agrement Bemo

DUMINICA 27 IUNIE
      10.30- Primirea invitatilor(cei care vin duminica) la EUROMALL Pitesti
      12.00 - SURPRIZA REGIONALEI ARGES 2010
      15.00 - FELICITARILE MASA SI DARUL (regruparea in parcare la Bemo pentru ...Gratareala....Balaceala...Pupaturi si Felicitari)

PRETUL PTR. CAZARE ESTE DE 100 ron/camera, pentru cei care doresc cazare la hotel.

Comment

mmm...Dar la cort nu e nici un pretz..??gen cum sunt in camping-urile de pe la mare si de la noi din Galati??
        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...-t52046p4.html

Comment

Bogdane...platesc eu pentru campare...de fapt platesc tot
          sigpic

Comment

mai valeriu daca platesti tu merg si eu

Comment

sariti acum cat este oferta. benzina o platesti? da stiu, e mai multa si mai scumpa
              sigpic

Comment

Evident ca stiam care va fi reactia de aceea plusez...decontez si carburantul...din pacate va decontez aceeasi cantitate pe care o consum eu cu dieselul chiar daca veniti cu benzinareleasta e asa o mica lovitura sub centura
                sigpic

Comment

nu-i bai, scot din functiune un piston si o sa am 3%.
                  in perioada s-ar putea sa fiu in Grecia
                  sigpic

Comment

Nu ne intereseaza
                    sigpic

Comment

dar voi face tot posibilul sa ajung si la Arges, ca sa te intereseze cati bani de benzina iti voi cere si de altele
                      sigpic

Comment

Daca la Arges vii cu o sticla de un kil de Uzzo ti-o platesc
                        sigpic

Comment

Ouzo sau Oyzo - tuica grecilor. una mie, una tie si va sti tot argesul de noi
                          sigpic

Comment

lista oficiala

Lista oficiala cu membrii LoganClub Galati care vor participa la Regionala a2-a din Arges, 26-27.06.2010:
                            1. gl_mmm (la cort din 26)
                            2. valeriuciprian (la cort din 26)
                            3. je5 (la cort din 26)
                            4. bgd_puya (la cort din 26)
                            5. ...

Programul pregatit de organizatori pentru 26-27 iunie:
                            SAMBATA 26 IUNIE
                            12.30 - Primirea invitatilor (cei care vin de sambata) la Carrefour Pitesti
                            13.30-14.00 - Incolonarea spre platforma Dacia - aici cei de la uzina impreuna cu Primaria ne-au pregatit o mica surpriza
                            16.00-16.30 - Dupa un scurt tur al orasului MIOVENI urmeaza parcarea la centrul de agrement Bemo unde cei care vin cu corturile se vor instala iar cei care aleg hotelul vor fi insotiti catre el
                            18.30 - Campionatul de fotbal intre cluburi...Gratareala....Balaceala...Beraiala la centrul de agrement Bemo
                            DUMINICA 27 IUNIE
                            10.30- Primirea invitatilor(cei care vin duminica) la EUROMALL Pitesti
                            12.00 - SURPRIZA REGIONALEI ARGES 2010
                            15.00 - FELICITARILE MASA SI DARUL (regruparea in parcare la Bemo pentru ...Gratareala....Balaceala...Pupaturi si Felicitari)
                            PRETUL PTR. CAZARE ESTE DE 100 ron/camera, pentru cei care doresc cazare la hotel.

Comment

nu stiu de ce dar faza ca plateste Valeriu ..sau deconteaza bonurile..e mai mult decat o gluma buna pe timp de criza
                              Last edited by gl_mmm; 3 June 2010, 06:52. Reason: mirc
                              http://www.loganclub.ro/forum/logan_...-t52046p4.html

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google