LoganClub Galati La Regionala A 2-A din Arges 26-27.06.2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Trebuie stabilite: ruta, distanta, timp de parcurgere. La ora 12 max tre' sa fim in Mioveni. Mergem pe autostrada sau prin comunele si orasele patriei?
    Logane primim, chiar va invitam, sa formam o coloana. Ar fi si pacat sa plecam fiecare in treaba lui. Voi mergeti tot de vineri dimineata?
    Last edited by gl_mmm; 19 June 2010, 10:33.

Comment

da..eu voi sosi la tulcea de joi seara..iar vineri pe la 4 dimineata sa ne punem in miscare..
      Bacu` de la ce ora "functioneste" .. ora 5 cumva ? sper ca nu sta pana se umple de masini ..ca nu va incurcam pe voi

Comment

Bacul pleaca din juma in juma de ora...sau din ora in ora...nu stiu exact.
        sigpic

Comment

Mai e o sapt pana la distractie, balaceala, fotbal, gratareala, bautura,gratareala,bautura,bautura,bautura))
          Sa auzim de bine.
          AG 16 Y M A

Comment

Sa ne vedem sanatosi al!n.
            Daca la intrebarea ce vam face noi prima data si prima data cand ajungem de la fabrica la locul dezmatului nu am primit raspunsul satisfacator, intreb iarasi...ce vom face prima data si prima data cant vom ajunge la locul dezmatului dupa ce vedem un film 3d la Pitesti?
            Programul cinemaului Pitestean il gasiti aici.
            Last edited by valeriuciprian; 20 June 2010, 23:39.
            sigpic

Comment

incepe titireala, lista de lucruri necesare, la la bla bla...
              pana la urma ...Relu, cred ca trebuie sa ne imprumuti MCV-ul, ...Valeriu, esti sigur ca incap toate băgajele in masina ta? )))

( 2 scaune, masa, cort, saltea, pompa de umflat salteaua, nu cortul, un sifonier, o lustra, un frigider, ....mai scriu ?)
              Loganist far'de Logan

Comment

Trece si aspiratorul si friteuza pe lista ta ...salteaua ia-o unflata.
                E loc ...daca nu o fi facem...dar nu abuza si tu cu bagajele
                Ideal ar fi sa scriem ce accesorii luam cu noi sa nu luam dubluri.
                sigpic

Comment

poiiii

cortul, salteaua, pilota.... or fi ele mari, dar sigur nu intra la categoria "dubluri"
                  Loganist far'de Logan

Comment

Am scris accesorii...nu lucruri de stricta necesitate...si la o adica am si barele de pus pe masina daca o fi nevoie.
                    Last edited by valeriuciprian; 21 June 2010, 12:36.
                    sigpic

Comment

Mariane, noi venim cu masina goala tata. Ne cumparam de-acolo tot ce ne trebuie. Pai nu?

Comment

Vesti de ultima ora...pentru cei care plecam de vineri...ne vom intalnii cu colegii din Bucuresti in intervalul orar 9-9.30 la un Peco in oras...de acolo plecam impreuna cu ei la Mioveni.
                        Langa Bemo este raul Targului...populat cu clean si mreana...aviz amatorilor...poate sambata pe racoare nu ar stica o repetitie pentru data de 10 luna viitoare.
                        sigpic

Comment

Uraaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Tocmai mi-a aratat un coleg ce a prins ieri la Dunare si-mi facea sange rau ca mere si sambata la peste ....He he !!! Ce bine ....imi iau instrumenteleleleleeeeee !! Iupiiiii !!!
                          Loganist far'de Logan

Comment

Originally posted by gl_mmm View Post
                            Mariane, noi venim cu masina goala tata. Ne cumparam de-acolo tot ce ne trebuie. Pai nu?
                            Sa inteleg ca vreti sa va mobilati casa????

Comment

Salutare la toti. Cu scuzele de rigoare fata de toti colegii loganisti imi anunt retragerea de la actiunea cu regionala.Nu pot merge sub nici o forma.Rog organizatorii sa ma scoata de pe lista.

Comment

Da...deci programul de plecare e stabilit...mai ramane o singura chestie...Danny90&Loganu...daca vreti sa la alipiti coloanei noastre este necesar sa treceti cu bacul de 5 de la Galati...si va vom astepta...in caz ca ratati acest bac ne prindeti din urma...timpul e cam la limita.
                                Vineri e urmatorul program(din partea organizatorilor e program de voie)...dupa vizitarea Fabricii...propun oprirea la o pizzerie/saormerie si apoi ne bagam la un film 3d...dupa film mergem sa luam ceva de-ale gurii si ne retragem la Bemo si citim carti 3d...4d...si mai spre inserat 5d
                                Cine este pentru cine e importiva cine se abtine?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google