LoganClub Galati La Regionala A 2-A din Arges 26-27.06.2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare !

Bine v-am gasit !

Ne-am intors cu bine acasa, eu una inca mai dorm nitzel, chiar scriind ...si am un chef de nemunca teribil !!!

Aici http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=334 puteti citi ce a insemnat pt mine deplasarea la Mioveni pentru ca la total a iesit bine, frumos, placut, constructiv, relaxant ( ceea ce vom putea povesti mai pe larg la JTLS de saptamana asta)

In masura posibilitatilor de timp si altele , abia astept sa mai fie activitati de genu'

V-am salutat si ma retrag, mi-e un soooommmmn si sunt la servici ! 2 nopti la rand am pus capul pe ...saltea.. abia la ora 4 dimineata ....si azi-noapte am aterizat in GL pe la 1.30, dimineata am intarziat la munca... ce stiti voi ? )

Multumesc mult lui Valeriu pentru bunavointa de a face parte din trupa lui de copiloti si pentru stoicismul si rabdarea de a conduce atata drum !

O saptamana buna sa aveti !
    Loganist far'de Logan

Comment

Sper ca v-a placut la noi.Va mai asteptam si la anu.
      Numai bine.
      AG 16 Y M A

Comment

foarte tare nea Valeriu.super om mi-a facut placere de cunostinta mult respect
        sigpic

Comment

al!n...evident ca ne-a placut...a fost super tare.
          marius-MSY...salutatri si tie si ne revedemMerci pentru tot.

Deci a fost laser frate

Super super tare...evident ca sunt ragusit de vineri seara
          Hai sa fac un rezumat acum in cateva cuvinte...
          Distractie,Fabrica,Cort,Minge,Liniute,Drifturi,Ber e,Prieteni,Prieteni,Prieteni.
          Super tare...o sa revin cand ajung in garnizoana cu un post mai amplu cu povestirea de rigoare si cu pozele de rigoare ca e multe.
          sigpic

Comment

Valeriu si Dana, ma bucur ca v-am cunoscut.Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba, insa recuperam la viitoarele reuniuni.
            RESPECT VOUA, GALATENILOR

Comment

Salut.
              ce fac galatenii?!!!!!!1
              ma bucur ca am cunoscut si eu o parte dintre voi,cei drept fugitiv
              motivul:am picat sch 3(de noapte) si restul va dati si voi seama
              Numai bine.
              Last edited by Augustin-Yng; 29 June 2010, 22:08.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

Originally posted by sorin_pss View Post
                Valeriu si Dana, ma bucur ca v-am cunoscut.Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba, insa recuperam la viitoarele reuniuni.
                RESPECT VOUA, GALATENILOR
                Sorine obligatoriu trebuie recuperat...ca nu se poate altfel

Augustin si mie mi-a facut placere ca ne-am intalnit face-to-face nu doar virtual...si da...pacat ca nu ai putut ramane mai pe seara.
                Numai bine si tie.
                sigpic

Comment

Salut Galati!

Salut colegi! pentru iubitorul de frumos adaug si eu 2 poze pentru Galatzeni, de la Mioveni
                  Attached Files
                  lipsa text

Comment

Merci Bleizer...vezi ca trebuia sa mai ai cateva sambata seara la corturi cu masa festiva alaturi de calaraseni si brasoveni...si evident cu buchetelul de flori de pe masa.
                    sigpic

Comment

Salut Galati!

da, le am, le-am pus si pe forum(Regionala Mioveni) pe toate
                      Attached Files
                      lipsa text

Comment

ah ce frumoasa a fost regionala asta , pacat ca tot ce e frumos se termina repede.

Comment

da fofule, se termina repede! pacat! mai aveam provizii(mancare, bautura si cafea pentru inca 5 zile)
                          dar vine Sibiuuuuuuuuuuuuuuul, nu-l iertam!
                          ma bucur ca au fost si Galatzenii alaturi de noi si de cei din Mioveni!
                          lipsa text

Comment

Oooo...Cata...salutari...da...Sibiul urmeaza...sper sa pot ajunge
                            sigpic

Comment

Bleizer am admirat toate ideile aplicate masinii tale, multumesc frumos pentru cafea, a fost tare buna cu vata de zahar,iar pentru toata agitatia si titireala

CataFoF : un baiat de nota 10, sociabil, prietenos, saritor

Despre fiecare dintre cei intalniti, impresii pozitive!

Mai vreau intalniri cu asa lume buna ! Urmeaza deci Sibiul? Cred ca o sa ma infiltrez ...ca apa ...
                              Loganist far'de Logan

Comment

Da, o regionala cu o desfasurare fara cusur. Cu de toate pentru toti.
                                Insir doar tintele colaterale majore pe care ni le-am propus si realizat:
                                - parcurgere A1 si A2
                                - vizitare fabricii Dacia din Mioveni
                                - vizionare "Clash of the Titans 3D" la Cinema City Pitesti
                                - vizitare Manastirii Curtea de Arges
                                - parcurgere Transfagarasan
                                Obiective propuse si nerealizate: ZERO!
                                La urmatoarele sper sa avem o reprezentare mai consistenta.
                                Last edited by gl_mmm; 30 June 2010, 18:16.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google