If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LoganClub Galati La Nationala nr. 5 De La Sibiu 24-25.07.2010
Ba...voi va uschiti de maine dimineata?Pai e super tare atunci...drum bun si distractie super tare.
Mircea vorbim la telefon in functie de bagajele pe care le ai o sa am si eu de adus ceva de la Sibiu de la un coleg forumist...am zis in functie de spatiul care il mai ai in masina...daca nu am si planul de rezerva.
Drum bun distractie maxima si toate cele bune. Si am o rugaminte sa notati tot ce vizitati traseul care il urmati si inca o data cat mai multa distractie si vreme buna
...
Mircea vorbim la telefon in functie de bagajele pe care le ai o sa am si eu de adus ceva de la Sibiu de la un coleg forumist...am zis in functie de spatiul care il mai ai in masina...daca nu am si planul de rezerva.
Problema ca si rezolvata ... numa' sa nu aiba 2 tone ... n-am destule valve
eu am facut azi incalzirea pt transalpina parcurgand transfagarasanul. maine ma voi duc pe la babele. vremea a fost frumoasa exceptand jumate de ora de ploaie. acum sunt la bran si iau cina. am comandat o friptura taraneasca de un kil pt taranul din mine. abia astept sa ne intalnim. drum bun. pacat ca evenimentul de la sighisoara este in aceeasi perioda cu nationala.
Multumim pentru urari si aveti grija de club, in lipsa noastra.
Problema ca si rezolvata ... numa' sa nu aiba 2 tone ... n-am destule valve
Vom avea...garantez...si referitor la colet...e o aripa de rechin pentru a putea taia aerul mai bine cand omori cei 16 volti...aaa...valve...vorbim la telefon.
tdan08...da de hidratat ce ai luat?Distractie super in continuare si poate ne ti la curent cu vreo poza doua din timpul desfasurarii actiunii.
am facut atatea poze compromitatoare pt unii galateni. relu iti raman dator cu o bere beks pe care ai uitat-o la mine si a inghetat in congelator. acum frigiderul merge incontinuu. m-am trezit cu toate lichidele inghetate in seara asta.
ps - mai am si un filmulet cu prestatia unui tenor la nationala. este cel mai tare si mai de pret film. putina rabdare si o sa vedeti prestatia live impecabila a lui guta de la sidex.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment