LoganClub Galati La Nationala nr. 5 De La Sibiu 24-25.07.2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ah, de n-ar fi timpul asa de scurt! Sa vedem, poate reusim sa jungem totusi si prin Sighisoara.
    Multumim de pont, Elena!

PS Mi-am petrecut luna de miere in cetatea Sighisoarei!

Comment

Ba...voi va uschiti de maine dimineata?Pai e super tare atunci...drum bun si distractie super tare.
      Mircea vorbim la telefon in functie de bagajele pe care le ai o sa am si eu de adus ceva de la Sibiu de la un coleg forumist...am zis in functie de spatiul care il mai ai in masina...daca nu am si planul de rezerva.
      sigpic

Comment

Multumim de urari si sa stiti ca o sa stam cu gandul numai la voi. Cred, nu stiu, s-ar putea.
        Last edited by gl_mmm; 21 July 2010, 20:09.

Comment

Da ma dupa ce incepe destrabalarea numai la noi va veti gandi
          sigpic

Comment

... si din partea mea.... drum bun, si distractie la maxim...

Comment

Drum bun distractie maxima si toate cele bune. Si am o rugaminte sa notati tot ce vizitati traseul care il urmati si inca o data cat mai multa distractie si vreme buna

Comment

Multumim pentru urari si aveti grija de club, in lipsa noastra.
                Originally posted by valeriuciprian View Post
                ...
                Mircea vorbim la telefon in functie de bagajele pe care le ai o sa am si eu de adus ceva de la Sibiu de la un coleg forumist...am zis in functie de spatiul care il mai ai in masina...daca nu am si planul de rezerva.
                Problema ca si rezolvata ... numa' sa nu aiba 2 tone ... n-am destule valve

Comment

eu am facut azi incalzirea pt transalpina parcurgand transfagarasanul. maine ma voi duc pe la babele. vremea a fost frumoasa exceptand jumate de ora de ploaie. acum sunt la bran si iau cina. am comandat o friptura taraneasca de un kil pt taranul din mine. abia astept sa ne intalnim. drum bun. pacat ca evenimentul de la sighisoara este in aceeasi perioda cu nationala.
                  sigpic

Comment

Originally posted by gl_mmm View Post
                    Multumim pentru urari si aveti grija de club, in lipsa noastra.

Problema ca si rezolvata ... numa' sa nu aiba 2 tone ... n-am destule valve
                    Vom avea...garantez...si referitor la colet...e o aripa de rechin pentru a putea taia aerul mai bine cand omori cei 16 volti...aaa...valve...vorbim la telefon.

tdan08...da de hidratat ce ai luat?Distractie super in continuare si poate ne ti la curent cu vreo poza doua din timpul desfasurarii actiunii.
                    sigpic

Comment

Pentru toti loganistii salutari colegii lor, de la Intalnirea Nationala nr. 5 Sibiu.
                      Aici totul este marfa de marfa. Adica marfa ...
                      Attached Files

Comment

Foarte tare baieti...ii salut pe toti cei din poza...ii si cunosc de altfel...distractie super faina in continuare.
                        sigpic

Comment

am facut atatea poze compromitatoare pt unii galateni. relu iti raman dator cu o bere beks pe care ai uitat-o la mine si a inghetat in congelator. acum frigiderul merge incontinuu. m-am trezit cu toate lichidele inghetate in seara asta.
                          ps - mai am si un filmulet cu prestatia unui tenor la nationala. este cel mai tare si mai de pret film. putina rabdare si o sa vedeti prestatia live impecabila a lui guta de la sidex.
                          sigpic

Comment

Da ma v-ati facut de cap 4 zile si 4 nopti sau 4 nopti si 4 zile?...sa curga dovezile...sumaharii galateni erau pe a2 cu viteza de croaziera.
                            sigpic

Comment

nu-l deranja pe mircea... e cam obosit... si ragusit.
                              sigpic

Comment

Am vorbit cu el la telefon si parea nervos...pe masinaii dadea sa o rupa in doua...nu ragusit

Galatenii calatori ati ajuns ma?
                                Last edited by valeriuciprian; 26 July 2010, 06:23. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google