If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sport LoganClub Galati - fotbal, tenis, bowling, biliard, etc.
Foarte tare!
Zice unu' cica suntem off topic! Eu zic sa pastram topicul asta si sa-l redenumim. Ceva cu caracter sportiv. Propuneti si voi un titlu pentru topic.
Ieri am asistat si eu la un meci de bowling in Tulcea si am cam prins gustul. Daca eram acasa veneam si eu . Din cite am inteles de la cunoscatori nr max de aruncari ar fi 21...
Bowling, sala Arena (pe Saturn, vis-a-vis de Petrom), ora 18, astazi:
1. Valeriu (2 persoane)
2. Bogdan
3. Mihnea (2 persoane)
4. Ionut-Cristian - (2 persoane)
5. Marian (2 persoane)
6. George
7. varul lui George a zis ca vine si el
8. Elena?
9.
10.
11.
Prezent si eu
Last edited by gheorgngv; 16 December 2010, 18:07.
nu's spargatoare de gasca , am venit totusi, chiar daca ultima si am plecat prima dar macar am avut o aruncare simpatica, nu ? i-am majorat punctajul lui jorj
Da...deci in seara asta a fost super jmekerie...maine megem iar?
Ce sa zic....am dat in popice de lea luat draku...unii au dat bine unii nu...da' se vor revansa data viitoare...ca va mai fii data viitoare...nu?
Ce nemultumire am...voi nu v-ati prins ca ne-au dat perchi de tenesi de diferite culori la unii?
Elena a avut reusita cea mai buna...o lovitura si aia perfecta...nu?
Pe mine m-au ros tenesii...data viitoare iau o marime mai mare
Cer scuze daca nu am prins toti participantii in cadru
Pozele vorbeste.
Va urma.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment