baieti ...pai nu ar fi cazul ca maine la intalnire si vedem cum facem si pentru putina miscare(fotbal)???
Sport LoganClub Galati - fotbal, tenis, bowling, biliard, etc.
Collapse
X
-
-
Drept este ca un meci de fotbal (cu durata de maxim 15 minute ) ar fi super. Miscare cat cuprinde, oportunitatea de ati plati polite catre colegii mai putin simpatici, poate cu putin noroc dai si-un gol doua ... eu zic sa stabilim clar o zi, din luna ianuarie spre exemplu, o lista de "jucatori"/spectatori/majorete/maseori si apoi sa facem programare pe un "stadion" acoperit, cu caldura si tot ce trebuie. Ca de pe o zi pe alta, n-avem nicio sansa!
Concret (propunere): mare meci mare - LoganClub Galati vs. Restul Lumii , 20.ian.2011, ora 18, la balonul de la Cina. Ne bagam?
Repet, sansele de reusita sunt cu atat mai mari cu cat ne organizam mai din timp!
MSD-ule, ca initiator al acestui topic, esti invitat in echipa!Last edited by gl_mmm; 19 December 2010, 10:17.
Comment
-
Deci, facem vorbele pentru un meci de fotbal? Pentru ca trebuie vorbit din timp, altfel nu avem sanse sa gasim. Ma ocup eu de sala numai sa vedem cati amatori sunt. Ia, lista:
1. MSD
2. gl_mmm
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Ca perioada, undeva spre sfarsitul lunii, da?
Comment
-
Deci, facem vorbele pentru un meci de fotbal? Pentru ca trebuie vorbit din timp, altfel nu avem sanse sa gasim. Ma ocup eu de sala numai sa vedem cati amatori sunt. Ia, lista:
1. MSD
2. gl_mmm
3.valeriuciprian - de preferat sala(sa fie cald)...da pe la sfarsitul lunii.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Mai am si eu o propunere pentru ceva miscare...inca e in stadiul de proiect.sigpic
Comment
-
Deci, facem vorbele pentru un meci de fotbal? Pentru ca trebuie vorbit din timp, altfel nu avem sanse sa gasim. Ma ocup eu de sala numai sa vedem cati amatori sunt.
Ia, lista:
1. MSD
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Originally posted by valeriuciprian View Post...
Mai am si eu o propunere pentru ceva miscare...inca e in stadiul de proiect.
Eu ma gandesc chiar la o simpla plimbare (de vreo 3 ore ) pe Faleza, cu toata lumea (din club), dupa ce scapam din Revelion! 1-2 ianuarie ...
Comment
-
Deci, facem vorbele pentru un meci de fotbal? Pentru ca trebuie vorbit din timp, altfel nu avem sanse sa gasim. Ma ocup eu de sala numai sa vedem cati amatori sunt.
Ia, lista:
1. MSD
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4. Skypee
5.
6.
7.
8.
9.
10.Skypee™
Comment
-
--------------------------------------------------------------------------------
]Deci, facem vorbele pentru un meci de fotbal? Pentru ca trebuie vorbit din timp, altfel nu avem sanse sa gasim. Ma ocup eu de sala numai sa vedem cati amatori sunt.
Ia, lista:
1. MSD
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4. Skypee
5.BRZ
6.laureatu'
7.
8.
9.
10
Comment