batranul70 - nu le aduci duminica asta la intalnire sa le vad? asta daca nu le-ai dat pana acum
Targ De Maruntisuri Galatean
Collapse
X
-
-
Originally posted by skypee View PostNimeni interesat ?!
Comment
-
Originally posted by skypee View Postuna bucata set ...si nu cred ca o sa le dau prea curand
Comment
-
Originally posted by tonyx View Post
se mai adauga la vanzare un playstation 2slim negru cu doua controlere sony dualshock2 modat pe card de 64mbin cablu av si transormator originale sony
stare buna
model SCPH 70004
pret 250lei
sau fara card 200lei
detalii pe pm
eventual schimb cu toba sport din inox sa merga pe loganOriginally posted by tonyx View Postvand jante aliaj 4x100 6.5J ET35
pret 700lei numai jantele
si 900 lei cu 2 cauciucuri debica de iarna si 2 cauciucuri de vara care mai merg 2 sezoane cel putin
jantele nu sunt lovite strambe sau altceva janta din poza nu este lovita ci doar murdara daca sunt doritori se pot face poze cu fiecare janta in parte
sus cu jantele si ps2
Comment
-
Originally posted by skypee View PostLa "mişto"...
off topic ... valeriuciprian esti carcotas deja nu am incitat nici un spirit
Comment
-
Originally posted by AlinVRS View PostAi PM de la mine in data in care ti-am scris si aici, adica joi si mi-ai raspuns sambata sau ai uitat? Problema e ca nu ai lasat nici un numar de telefon si nici nu mai sunat.Originally posted by skypee View PostInele aeratoare cromate 25 lei .
Skypee™
Comment
-
Originally posted by skypee View PostOk, nicio problema .Anunţul este valabil în continuare.
Comment
-
-
Originally posted by skypee View PostSa te bucuri de ele , acum ai cu 2 cai putere mult
Comment
Comment