If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am de vanzare doua oglinzi electrice de MCV electrice fara geamuri.Oglinzile sunt cele care au fost pe masina mea si am facut schimb cu unele de Prestige manuale.Daca pana luni nu se gaseste cumparator la ele oglinzile vor pleca catre persoana cu care am facut schimb.
Pretul lor este de 100 de roni.
Am de vanzare doua oglinzi electrice de MCV electrice fara geamuri.Oglinzile sunt cele care au fost pe masina mea si am facut schimb cu unele de Prestige manuale.Daca pana luni nu se gaseste cumparator la ele oglinzile vor pleca catre persoana cu care am facut schimb.
Pretul lor este de 100 de roni.
..imi puteti spune daca ati vazut la Popescu..? sau in alta parte?
Difuzor nu se gaseste la Popescu...iar de cumparat gasesti aici.vezi ca e o discutie despre difuzor...cum si ce fel este.
Daca vrei sa iti cumperi eu peste doua saptamani ma duc la Brasov la regionala si ma intalnesc cu Florin (baiatul care le vinde) si ti l-as putea cumpara eu (astfel economisesti 10 roni) .
Evident daca mai sunt doritori de alte piese de aici pot asigura cumpararea si transportul gratis.
Pana acum de la Brasov o sa aduc 2 cotiere si posibil un difuzor bara spate pentru andrrei_ro.
Vand
-1 set oglinzi electrice Prestige culoare Rouge de Feu - pret 180 ron
-2 placi bord cu CB ,zero km - pret 60 ron bucata
-1 set capace tiranti (4 bucati) - 30 ron setul
Trimit prin posta. Cost transport intre 10 ron
Daca e cineva interesat PM!
Ma intereseaza un capac(carcasa de plastic fara tija cu arc din interior,fara motoras si geamul oglinzii) pentru oglinda stanga Logan ph1 sau de Solenza intrucat am observat ca sunt la fel si cred ca se potrivesc.
Desi cred ca am sanse minime sa gasesc astept raspunsurile voastre.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment