Cumpar senzori de parcare cu afisaj in oglinda
Targ De Maruntisuri Galatean
Collapse
X
-
Am luat duminica,din greseala un cartus tricolor 301, pentru HP; am luat alb negru 300 iar pe cel color l-am incurcat. Ambalaj original desfacut fara nici o printare; am observat greseala cand am vazut ca nu-l recunoaste imprimanta.
Pret de Altex, 79.90, pret de la mine 50; daca e cineva interesat...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Invertor auto PILOT
Putere iesire (mod continuu) - 150W
Putere iesire (mod urgenta) - 300W
Tensiune iesire - 230V AC +/- %
Frecventa - 50+/-3 HZ
Forma de unda - sinusoidala modificata
Tensiune de intrare min-max - 11V - 15V DC
Conectare alimentare - bricheta masina
Se potriveste exact in locul scrumierei
Este echipat cu alarma pentru semnalizarea scaderii voltajului bateriei, scurt-circuit, supra-tensiune, supra-incalzire, supra-incarcare si intrerupe automat alimentarea, in momentul scaderii acesteia sub valoarea minima nevesara.
PRET 80 RONAttached Files
Comment
-
Se vinde folie climatizare originala logan PH1
BONUS - O folie originala pe care am stricato eu incercand sa sterg partea portocalie cu acetona....se mai pot face probe in continuare pe ea.
Pret - 20 RON
Comment
-
Vand/schimb Allview P1
Vand/schimb Allview P1
Telefonul este dual sim, are sistem de operare Android 2.2.1, display multitouch capacitiv de 3,5 inch, camera foto si video de 5 MP, GPS, WiFi si acces la Google Play (ptr cei care stiu, acesta nu functiona pe acest tip de telefon). Functioneaza si arata impecabil, fiind tinut in husa si are cutia completa (incarcator, cablu de date si casti). Pentru cei interesati se poate vinde si cu un card microSD de 8 Gb si iGO instalat, pretul fiind discutabil. Telefonul beneficiaza de 3 ani garantie (certificat original si factura), fiind cumparat in luna ianuarie a acestui an.
Vand sau schimb cu alt smartphone, cu sau fara diferenta.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostAm luat duminica,din greseala un cartus tricolor 301, pentru HP; am luat negru 300 iar pe cel color l-am incurcat. Ambalaj original desfacut fara nici o printare; am observat greseala cand am vazut ca nu-l recunoaste imprimanta.
Pret de Altex, 79.90, pret de la mine 50; daca e cineva interesat...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment