Ieseala la o pescuiala si o ciorbareala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ciorba de peste la ceaun - 11.07.2010
    Lista de pescari-ciorbari participanti
    1. gl_mmm - confirm
    2. iashca - confirm
    3. je5 -
    4. DeWiL - confirm
    5. sand'dana - confirm
    6. laureatu' - confirm (sa speram ca vremea va fi prielnica)
    7. ...

Ceaun, pirostrii, gratar mare, lemne, cumparaturi - gl_mmm.
    Apa potabila, pregatire peste - iashca.
    Pestele si ingredientele pentru ciorba, carbunii pentru jar - le luam la comun si impartim cheltuielile in mod egal.
    Mici, fripturi, carnati, saramura, bauturi, paine, fructe, bucati de alte animale etc - isi va aduce fiecare ce pofteste.
    Tacamuti, scaune, mese, mingi, rummy, etc. - isi va aduce fiecare ce-i trebuie.

Mai trebuie stabilita locatia si nr. de personalitati participante!

Comment

imi pare rau,dar de azi sunt consemnat pentru supravegherea digului in constructie, nu stiu inca turele cum vor fi (cred ca si de noapte si de zi, in alternanta)dar in conditiile astea nu mai pot fi cu voi dumnica,exact in una din zilele cu viitura maxima!
      sper sa treaca totul cu bine si sa fiu cu voi data viitoare.
      mircea,pot sa ajut doar cu vassele pentru apa potabila.
      mi-as dori sa pregatesc si pestele,dar nu pot fi sigur cu timpul liber.
      imi pare rau,ca-mi facusem atatea planuri!
      Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
      Andreea Trifu

Comment

Lista de pescari-ciorbari participanti
        1. gl_mmm - confirm
        2. iashca - confirm
        3. je5 -
        4. DeWiL - confirm
        5. sand'dana - confirm
        6. laureatu' - confirm (sa speram ca vremea va fi prielnica)
        7. marian_s - confirm
        8. ....

Apa potabila, pregatire peste - iashca.
        Pestele si ingredientele pentru ciorba, carbunii pentru jar - le luam la comun si impartim cheltuielile in mod egal.
        Mici, fripturi, carnati, saramura, bauturi, paine, fructe, bucati de alte animale etc - isi va aduce fiecare ce pofteste.

Mai trebuie stabilita locatia si nr. de personalitati participante!

Comment

Sa fim pozitivi! Deci ...

Lista de pescari-ciorbari participanti:
          1. gl_mmm
          2. DeWiL
          3. sand'dana
          4. laureatu'
          5. marian_s
          6. ...

Referitor la vreme ... bagam matanii sa fie totul ok.
          Lista pescuitorilor avansati:
          1. sand'dana + Luk
          2. valeriuciprian + Gabi'
          3. andrei_ro + tatal lui
          4. gl_mmm + aida
          5. ...

Introducem si sectiunea "intermediari" pentru cei care vin cu pestele gata prins:
          1. marian_s
          2. ...

Evident ca si cei care nu le au cu pescuitul pot participa. Asa ca ... deschidem lista pescarilor in devenire:
          1. gheorgngv
          2. ...

Detaliile iesirii le vom stabili joi, la JTLS!

Comment

Mai pardon nu zic ca nu le am cu pescuitul dar nu prea sunt inrait sa stau cu batu aiurea in balta, daca e sa cada bine daca nu ma plictisesc.
            ps nu trageti concluzii

Comment

Lista de pescari-ciorbari participanti:
              1. gl_mmm
              2. DeWiL
              3. sand'dana
              4. laureatu'
              5. marian_s
              6. aida
              7. gabi'
              8. Luk
              9.gheorgngv
              10-11. andrrei_ro+ tatal lui

Referitor la vreme ... bagam matanii sa fie totul ok.
              Lista pescuitorilor avansati:
              1. sand'dana + Luk
              2. valeriuciprian + Gabi'
              3. andrei_ro + tatal lui
              4. gl_mmm + aida
              5. ...

Introducem si sectiunea "intermediari" pentru cei care vin cu pestele gata prins:
              1. marian_s
              2. ...

Evident ca si cei care nu le au cu pescuitul pot participa. Asa ca ... deschidem lista pescarilor in devenire:
              1. gheorgngv
              2. ...

Detaliile iesirii le vom stabili joi, la JTLS!

Intrebare intrebare...avem loc toti in respectiva locatie?Miircea ceva poze de la locul cu pricina?Cat e deschiderea la luciul de apa?Cum ve fi vremea?Dai si tu o bere?...pfoai ce de intrebari
              sigpic

Comment

Propunerea mea privind locul desfasurarii ostilitatilor, este la gradina varului meu de la lacul Catusa. Este un loc retras, nu foarte accesibil, dar are cam tot ce ne dorim: putina umbra, soare, lac, o cabanuta rudimentara, un WC. Varul este de acord sa ne primeasca, cu conditia sa lasam locul exact cum l-am gasit. Asta nefiind o problema pentru noi, am cam "batut palma". Diseara detaliem si eventual schimbam/modificam/relocam tot ce este necesar. Mi-am permis sa fac aceasta intelegere deoarece am vazut ca nu sunt alte propuneri. Daca vor fi si altele ...

PS Poze n-am. Vremea va fi ... intr-un fel sau altul!

Comment

Din pacate, citand sursa "Viata Libera" putem afla urmatoarele :

"Sub influenţa unui val de aer rece, de origine atlantică, Galaţiul uită, în următoarea săptămână, că afară este vară, mai exact luna lui Cuptor. Ne pregătim pentru cer acoperit şi ploi, şi nici că avem de ales.

ÃŽncepând de astăzi, ploile cad constant, atât ziua, cât şi noaptea, temperaturile situându-se între 25-27 C° (în timpul zilei) şi 18-19 C° (noaptea).

Masa de aer cald cu care am fost obişnuiţi, se retrage şi nici măcar finala Campionatului de fotbal din Africa nu se va mai lăsa urmărită la terasă, ci doar la adăpostul unui acoperiş bine izolat.

O uşoară ameliorare a vremii se produce de Ziua Naţională a Franţei, miercuri, 14 iulie, când soarele reuşeşte să îşi facă loc printre nori.

Nu vă lăsaţi însă umbrelele acasă – aversele, descărcările electrice şi intensificările vântului vor fi fenomenele constante ale următoarei perioade"

Mai aveti/ avem tupeu ??? Eu una, sincer, nu...
                  Loganist far'de Logan

Comment

Astia de la ziar e mincinosi uneori...io zic macar sa incercam...sau sa vedem cum va fi vremea duminica dimineata si ne hotaram atunci pe loc.
                    sigpic

Comment

...oki, oki...dar eu cred ca renunt, preventiv, la ideea de ciorba de peste, o sa-mi pregatesc eu o lingura de ciorba candva, momentan, mi-a cam disparut pofta....
                      In schimb, daca vremea va fi cat de cat propice raman fidela aciunii "pescuit".
                      Last edited by sand'dana; 9 July 2010, 11:06. Reason: completare
                      Loganist far'de Logan

Comment

Pai da, si mie mi-a cam disparut pofta. Si pentru ca sunt prea putini cei care doresc, propun sa anulam actiunea cu ciorba de peste. Raman celelalte: pescuit, gratar, etc.
                        In cazul asta trebuie sa ve ingrijiti fiecare de gratar si lemne pentru ca nu are rost sa ma mai duc tocmai la tara doar pentru gratar. Intelegeti voi ...

Comment

Pai un gratar atunci nu gasim pe acolo?
                          sigpic

Comment

Un gratar aduc io ! trebuie sa-i gasesc toate piesele prin uscator si sa-l asamblez
                            Loganist far'de Logan

Comment

Si je detine un gratar care nu a fost folosit pana acum.

Comment

Pai ada-l si uda-l
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google