Ieseala la o pescuiala si o ciorbareala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gl_mmm View Post
    Urmatoarea "lucrare" LC Galati este: ...
    Pai urmatoarea lucrare este Intalnirea de la Sibiu si dupa Sibiu o sa facem o aroganta.
    sigpic

Comment

Multumim mult pentru frumoasele pozici !
      Ziua de ieri a avut aer de vacanta, cu atata energie, veselie, prietenie ! Imi place sa fiu in preajma voastra !!
      Doar aparent ne-am descarcat bateriile, soarele ne-a molesit putin spre final, de fapt pe unii soarele , pe altii apa bauta
      De fapt gandind la efervescenta zilei de ieri imi reincarc bateriile si abia astept urmatoarea iesire !

Valeriu de acord partial, ...avand in vedere ca la sibiu nu vor fi decat 2 galateni prezenti, ceilalti ramasi acasa vom organiza ceva pe plan local ...chiar daca in numar mai mic, de ce nu?
      Last edited by sand'dana; 19 July 2010, 10:16. Reason: Automerged Doublepost
      Loganist far'de Logan

Comment

gabita,esti tare! se pare,din ce vad ca ai fost superpescarita!
        cu ce ai in carlig,i-ai scos din foamete pe saracii loganisti!! bravo!
        Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
        Andreea Trifu

Comment

Deci aprob si eu ce au scris ceilalti colegi ....totul a fost suuuper ,frumos, relaxant .
          Multumim mult Florin pentru gazduire.

Sper sa fie cat mai multe astfel de iesiri.
          Sotie de

Comment

Multumesc Iasca .
            Am prins si mai mari.....dar nu a avut cine sa imi faca poze. ...
            Sotie de

Comment

elena,chiar ma gandeam ca o sa apara o poza cu captura ta!nu te-ai laudat degeaba ca le ai cu pescuitul!!
              se pare ca totul a fost superfain!
              pozele de exceptie,valeriu!
              cum a fost ciorba, mircea?
              Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
              Andreea Trifu

Comment

Chestia aia cu platica, rosioara, crap, stiuca, caras, legume proaspete si rosii coapte, toate facute la foc domol ??? Ei a fost asa, cum sa zic, o fost CRIMA. Pestele l-am servit rasol cu ciusca de usturoi si mamaliguta calda. A fost mult prea buna. Nu prea stiu sa exprim in cuvinte. De fapt, la cum stim noi sa FACEM ceea ce ne propunem, totul iese ca la carte si nu poate fi decat perfect.
                Ca de cand ne-au murit laudatorii ...

Comment

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gratareala, ciorba, pescuitul, apa, distractia...Dar prea mult Soare, ceea ce a rezultat deshidratare...multa apa consumata , sau nu...Pentru urmatoarea iesire asteptam propuneri. O iesire cu cortul de sambata pana duminica poate mai departe de Galati 80 - 100km, cu undite, copii, catel... Va doresc o saptamana usoara! Unii vor avea doar 3 zile de munca restul DISTRACTIE LA MAXIM.

Comment

Originally posted by sand'dana View Post
                    Valeriu de acord partial, ...avand in vedere ca la sibiu nu vor fi decat 2 galateni prezenti, ceilalti ramasi acasa vom organiza ceva pe plan local ...chiar daca in numar mai mic, de ce nu?
                    Da..e si asta o idee...vorbim, stabilim,FACEM...veniti cu propuneri doar.

Originally posted by iashca View Post
                    pozele de exceptie,valeriu!
                    cum a fost ciorba, mircea?
                    Merci Iashca.
                    Ciorba?...pentru comportamentul exemplar de duminica am fost rasplatit pe langa cele 10 kile de bere...si cu un pahar de ciorba...care a batut acea cantitate enorma de lichid bauta anterior...super tare...mi-a placut...si la urmatoarea ma trec si eu pe listePacat ca Mircea a venit cu pesti morti

Originally posted by aida View Post
                    O iesire cu cortul de sambata pana duminica poate mai departe de Galati 80 - 100km, cu undite, copii, catel... Va doresc o saptamana usoara! Unii vor avea doar 3 zile de munca restul DISTRACTIE LA MAXIM.
                    Da o aroganta dinasta nu merge?Si da...si acea locatie le 80-100 km e de luat in calcul si sunt amator.

Celelalte 542 de mii de poze unde sunt?
                    Last edited by valeriuciprian; 19 July 2010, 20:17.
                    sigpic

Comment

• Super intalnirea. Multumim gazdei Florin , Aidei care o fost coordonarul principal la preperarea ciorbei si lui Mircea care a executat cu precizie demna de invidiat instructiunile primite.Deasemenea multumesc pe aceasta cale si mamei mele ca ma lasat sa ies la iarba verde cu prietenii.

Cristi priveste cu atentie poza cu nr.38 din primul set de poze si spune in fata frontului ce vezi tu acolo.
                      Last edited by DeWiL; 19 July 2010, 20:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by DeWiL View Post

Cristi priveste cu atentie poza cu nr.38 din primul set de poze si spune in fata frontului ce vezi tu acolo.
                        Clar se vad 3 sticle. Parca ar mai fi una in drepta mea. Dar nu sunt sigur. Sigur sunt ca am platit sticla de suc verde. Nu am mai apucat sa o bem. E posibil si sa o fi uitat in carucior. Pentru mine ar fi ceva normal.

Comment

• Sticla de suc verde sau pentru verde?Cristi ala era cadoul pentru mine?Si de ce era sucul verde?Ce continea sticla verde de ...?

Si tot referitor la acea poza...cand mai vi sa faci comert ambulant vin-o si cu autorizatia de functionare, cu licenta si cu cotiazatia pe ultimii 10 ani si pentru urmatorii 10
                          sigpic

Comment

• Sticla era cu suc verde, insa pentru Imparatia Ta am adus alta sticla, cu suc brun, care contine mai multe vitamine decat cea verde si este 100% natural, ecologic, s.a.m.d. Sticla pe care ti-am oferit-o ca jertfa pentru grija pe care ne-o porti si ne-o arati. Am crescut in ochii dvs?

Comment

• Io nu mai tin minte...poti repeta gestul?
                              sigpic

Comment

• De oricate ori este nevoie!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google