Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suma stransa pana acum este cam mica! Orice alta contributie este binevenita.

Comment

• update lista

Azi am vorbit cu una din doamnele de la centrul din Pechea! Suntem asteptati cu nerabdare! Chiar voiau sa mai ia legatura cu noi Copiilor le e dor de LC GL !
      Ramane pe miercurea sau joia viitoare sa mergem la copii, in functie de cum hotaram in plenul clubului.

1. sand'dana
      2. renu'
      3. florin
      4. bogdan33
      5. alin
      6. valeriu
      7. gl_ama
      8,9,10. trei mouse
      11. DeWil
      12. Mircea
      13. Aida
      14. un loganist anonim
      15. San (LC Braila)
      16. laureatu'
      17. andrrei_ro
      18. bogdan
      19. Coosmin
      20. Mieluta R.(cunostinta Sand'dana)
      21. Nadia (cash+carti)

si continuam cu lista celor care intentioneaza ca saptamana asta sa lipeasca de suma deja adunata(140 lei + 3 tichete) inca ceva banuti sau/si jucarele.

* fredy_cip
      * Iulia si Cipi
      * George
      * Ionut (87cio-ClubSandero GL)
      * alinVRS+nicoleta
      * loganistul inimos care doneaza jucarii
      * shoka - si el a zis ca are ceva jucarele

* San (intentioneaza sa asigure transportul)

Oricine isi doreste sa faca un gest frumos, din inima pentru inimioare de copii, e binevenit ! Cu cat mai multi, cu atat mai consistent cadoutul pentru copilasi !
      Last edited by sand'dana; 12 April 2011, 13:16.
      Loganist far'de Logan

Comment

• Pe langa banutii care i-am pus am sa mai aduc si jucarii si ceva hainute care nu le mai imbrac de ceva vreme si le tin aiurea prin dulapuri, pe langa asta am adus si de la prietena mea hainute si incaltaminte...pot sa zic ca mi-am umplut portbagajul si sunt gata sa mergem la Pechea, deci cand dati alarma noi suntem gata!!!
        Este posibil daca o lasam pe saptamana viitoare eu sa nu mai pot ajunge pt ca plec din tara si Duminica la intalnire sa dau tot ce am strans pana acum la altcineva sa le duca la copii...dar asta o sa vbim Duminica la intalnire(sper sa nu plec)
        https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

• cred ca am si eu niste jucarii stranse.vorbim duminica mai multe despre asta

Comment

• Va rog sa tineti cont ca aceste lucruri ajung la niste copii. De aceea, cu rugamintea de a nu mi-o lua in nume de rau, am sa va rog ca ceea ce donati sa fie in perfecta stare de utilizare (spalat, calcat, etc.). Tineti cont ca acei copii, 14 la numar, au varste cuprinse intre 8-14 ani.
            In afara de hainute, jucarii, bani, ar fi foarte utile chestii educative - carti, DVD-uri, jocuri (chiar si pentru PC), etc.

Comment

• Originally posted by gl_mmm View Post
              Va rog sa tineti cont ca aceste lucruri ajung la niste copii. De aceea, cu rugamintea de a nu mi-o lua in nume de rau, am sa va rog ca ceea ce donati sa fie in perfecta stare de utilizare (spalat, calcat, etc.). Tineti cont ca acei copii, 14 la numar, au varste cuprinse intre 8-14 ani.
              In afara de hainute, jucarii, bani, ar fi foarte utile chestii educative - carti, DVD-uri, jocuri (chiar si pentru PC), etc.
              Pai cei mai castigati vor fi cei de 14 ani, iti dai seama ca nu am hainute asa mici pt cei de 8 ani dar vedem...oricum pt cei mici cred ca o sa am ceva mutulachi de plush.

Comment

• Ce-mi place cand noii veniti in club participa efectiv la aceste actiuni...Felicitari baieti.
                sigpic

Comment

• Ufff....am ajuns in sfarsit acasa cu tolba iepurasului plina
                  Deja am cheltuit o mare parte din banuti, o sa fac poze, asa cum v-am obisnuit si la actiunea de Craciun si am sa va arat ce am luat. M-a ajutat micul-mare sanderist
                  Revin cu pozicile, dar momentan abia asteptam sa vad ce s-a mai scris p'aci
                  Loganist far'de Logan

Comment

• Elena ...mergem pe mana ta ca intotdeauna...ca ai mana buna.
                    Multumim micul-mare sanderist incepator pentru ajutor...sa invarti volanul cu placere.
                    sigpic

Comment

• acestea sunt

Urmeaza sa iau maine sosetelele si niste iepurasi de cioco(am vazut la oferta buna in Selgros). Pentru asta ma voi intalni maine cu Simona si probabil si cu Iulia sa mai captez niste banuti.
                      Deocamdata acestea sunt cumperaturile :
                      Attached Files
                      Loganist far'de Logan

Comment

• Da...deci copii vor fii dulci si la aceasta intalnire cu ei.
                        sigpic

Comment

• In privinta target-ului cu cei 2%, cu ajutorul colegilor de club, colegilor de servici ai mei si ai lui Mircea am ajuns la 46 de fise
                          Daca e careva care stie ca nu a completat fisa si vrea sa faca acest lucru, sa ridice manuta
                          Last edited by sand'dana; 13 April 2011, 16:05.
                          Loganist far'de Logan

Comment

• Mai am 5 fise completate. Vor fi predate la urmatoarea intalnire.

Comment

• Originally posted by sand'dana View Post
                              In privinta target-ului cu cei 2%, cu ajutorul colegilor de club, colegilor de servici ai mei si ai lui Mircea am ajuns la 46 de fise
                              Daca e careva care stie ca nu a completat fisa si vrea sa faca acest lucru, sa ridice manuta
                              Doua maini...zece degete.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by sand'dana View Post
                                Urmeaza sa iau maine sosetelele si niste iepurasi de cioco(am vazut la oferta buna in Selgros). Pentru asta ma voi intalni maine cu Simona si probabil si cu Iulia sa mai captez niste banuti.
                                Deocamdata acestea sunt cumperaturile :
                                Sa strans ceva din cate vad, e bine.E posibil ca saptamana care vine sa plec din tara pt 2-3 luni si as mai avea ceva hainute de donat, Duminica la intalnire le aduc, le ia cineva sa le duca in locul meu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google