Ca idee de inmultire a dulciurilor ( in ideea de a fi si consistente ) ar mai fi si ceea ce vedeti in imaginea atasata(mostre din dulciurile uzuale ale lui Luk). Daca mai sunt idei, ascultam.
Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!
Collapse
X
-
In anul 1985 Organizatia Natiunile Unite a proclamat ziua de 5 decembrie, ca fiind Ziua Internationala a Voluntariatului. Organizatia Natiunilor Unite ii indeamna astazi pe cei care intreprind actiuni de voluntariat sa isi promoveze proiectele si campaniile pentru a determina cat mai multe persoane si organizatii sa actioneze in acest fel. Efortul comun depus in desfasurarea activitatilor de voluntariat are ca scop final atingerea “Telurilor de dezvoltare ale mileniului” (The Millennium Development Goals).
“Lumea in care traim are puterea si viziunea de a face sa dispara saracia, foametea si de a ajuta la dezvoltarea tuturor. Totusi progresul s-a dovedit a fi inegal atat inauntrul unei singure tari cat si intre acestea. Eforturile voluntarilor pot face sa dispara discrepantele dintre ceea ce se vorbeste si ceea ce se face efectiv si sa suplimenteze eforturile depuse la nivel national si international pentru atingerea telurilor.”, a declarat Kofi Annan.
Multumim tuturor prietenilor care au fost si sunt alaturi de campania promovata de Logan Club si-i asteptam si pe altii. Actiunea va avea loc pe data de 6 Decembrie - De Mos Nicolae. Haideti sa fim o secunda mai buni si sa fim voluntari la fapte bune!
Comment
-
-
Imi permit sa fac o adaugire, mai ales ca sunt initiatoarea topicului, veti vedea colorat mai jos
Originally posted by aida View PostMultumim tuturor prietenilor care au fost si sunt alaturi de campania promovata de LoganClub + ClubSandero si-i asteptam si pe altii. Actiunea va avea loc pe data de 6 Decembrie - De Mos Nicolae. Haideti sa fim o secunda mai buni si sa fim voluntari la fapte bune!Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostAzi am fost la colegul San si am luat o sacosa de haine de copii pana in 3 aniMultumim.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
Initial vorbele au fost facute pentru data de vineri, 3 decembrie dar am reprogramat vizita, si nu neaparat din considerente de Mos ci ca sa ne bucuram cu totii de revederea copiilor (dar, iata, s-a legat in mod fericit de Mosu ). Vreau sa va spun ca am stat de vorba cu personalul Fundatiei si abia acum pot spune clar ca pe 6 decembrie il conducem pe Mos Nicolae la copilasi.
Loganist far'de Logan
Comment
-
cumparaturi faza 2
In dupa-amiaza asta am mai facut niscai cumparaturi.
Atasat poze.
Acum putina matematica, initial 270, minus 99 (cumparaturi faza 1) = 171 lei, minus 52 (cumparaturi faza 2) = 119 lei rest
Aproape de data vizitei luam portocalele.
Pe batranul70 il rog sa tina legatura cu Mircea, pt.suculetele promise. Mercic.Loganist far'de Logan
Comment
-
Lista cu cei care merg la Pechea:
0. sand'dana
1. gheorgngv
2. valeriuciprian
3. gl_mmm
4. ...
Ar trebui sa vedem si de masini. Cine poate "sari" cu caru'? Speram sa putem acoperi (partial macar) din pretul carburantului.
Originally posted by sand'dana View Post...
Pe batranul70 il rog sa tina legatura cu Mircea, pt.suculetele promise. Mercic.
Comment
-
Mie mi-e teama sa ies di la mini di icia pana in oras, darmite pan'la Pechea, n-am anvelope de iarna...de parca iarna trecuta am avut ...eeeeiii..n-am avut si am circuulat zi de zi aproape, dar acu' au bagat unii frica in mine... Deci...eu nu's cu caru .
Relu nu mai da nici un semn de viata ? In el ne e cea mai mare baza. Si poate mai sare cineva ( pregatit de iarna...uite de aia ma gandeam eu sa facem actiunea mai devreme, ca sa nu avem teama drumului dificil din cauza conditiilor meteo). Si vedem si cu carburantul, partial poate da, dar nu stiu cat de corect e sa decartam din banii stransi pt copii, eu as cotiza separat. Parerea mea.Loganist far'de Logan
Comment
Comment