Este motanel si nu e la pachet. El pazeste sticlele cu suc. Nu va apropiati "caine rau"!
Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!
Collapse
X
-
update
update la :
- suma stransa = 340 si cumparaturi: 99 + 52 + 55 = 206 => rest = 134 lei
- ocuparea celor 3 locuri oferite de Valeriu: George, Alina Si Elena
Originally posted by valeriuciprian View Post...eu merg cu masina......suntem doi adulti si doi copii...in caz extrem mai pot lua 3 adulti....
1. Elena (sand'dana) - banuti + mici ciocolatele
2. Mircea (gl_mmm) - banuti + sapunele
3. Relu (DeWill) - banuti
4. George (gheorgngv) - banuti
5. Luminita (prietena Elenei) - sosetele, iar jucarele noi( impreuna cu o societate care functioneaza in depozit)
6. batranul70 - sucuri (14 sticle x 2 litri)
7. ValeriuCiprian + Gabi' - banuti + ceva jucarele si lucruri utile copiilor
8. SAN - banuti + hainute
9. laureatu' - banuti
10. aida - banuti
11. Un Loganist - banuti + 5 kg de clementine
12. Anonim - banuti
13. Prieten de-al lui George - banuti
14. Violeta (prietena si colega Elenei) - banuti + ajutor la decuparea migaloasa a etichetelor personalizate pt pungutele copiilor
15. Iulia-Alina( cunostinta de-a lui George) - banuti + DVD-uri cu colectii de filme/ desene animate/ programele educative pt copii + pluşuriLoganist far'de Logan
Comment
-
am luat in primire si ultimile lucruri promise
Am receptionat astazi dimineata si fructele (5 kg) promise. Gustoase, foarte gustoase!
Multumim frumos Loganistului care le-a donat! Respect!
Toti cei inscrisi pe lista si-au respectat angajamentul!
Elena, este necesar sa aduc produsele din poze maine la intalnire? Ca sa le si imparti?
Comment
-
...stiti cand e cel mai greu de facut cumparaturi? cand te apropii de fundul sacului si incerci sa faci cat mai multe cu banutii ramasi si iti socotesti fiecare leut ...da ...deci azi am mai dedicat o zi cumparaturilor, mersului dupe jucarele, sacosele, un pic de ajutor ar fi fost binevenit si doar s-a oferit George, dar io...nu, Batman ... ...
Acuş, acuş incep sa fac sacosicile, dar pana atunci sa vad arat incetul cu incetul cu ce se mai completeaza darurile catre copii.
Odorizantele solide pe care le vedeti in attach le-am gandit pentru cele 2 incaperi ale locatiei fundatiei din Pechea. Sunt cu miros de pin, potrivit sezonului.
Si matematica de rigoare : suma stransa = 340 si cumparaturi: 99 + 52 + 55 + 51,5 = 257,5 => rest = 82,5 leiLast edited by sand'dana; 4 December 2010, 21:04.Loganist far'de Logan
Comment
-
jucarici
Sa continuaaam, iata si jucarelele si sacoselele. Multumim Luminitei si colaboratoarei ei din depozit.Loganist far'de Logan
Comment
-
Si inca ceva : eticheta ticluita si confectionata de subsemnata !
Super personalizate catre cine si dinspre cine
Le voi atasa fiecarei sacosici in parte.
Si da, Mircea, ar fi bine sa aduci produsele pentru ca n-o sa stam luni sa facem loc in sacosa deja aranjata, sucurilor si celorlalte produse. Cel putin produsele de igiena vor fi puse, desi in aceeasi sacosa mare, totusi in pungute separate (si sapunul tb sa fie tot pe acolo),.
Luni o sa ma ajute George cu pungile sa le duc din casa in masina.Attached FilesLoganist far'de Logan
Comment
-
Uof, gata ! O durat cam mult ! Va prezint sacoselele ! Si imi urez noapte bunaAttached FilesLoganist far'de Logan
Comment
Comment