Suma stransa pana acum este cam mica! Orice alta contributie este binevenita.
Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!
Collapse
X
-
update lista
Azi am vorbit cu una din doamnele de la centrul din Pechea! Suntem asteptati cu nerabdare! Chiar voiau sa mai ia legatura cu noi Copiilor le e dor de LC GL !
Ramane pe miercurea sau joia viitoare sa mergem la copii, in functie de cum hotaram in plenul clubului.
1. sand'dana
2. renu'
3. florin
4. bogdan33
5. alin
6. valeriu
7. gl_ama
8,9,10. trei mouse
11. DeWil
12. Mircea
13. Aida
14. un loganist anonim
15. San (LC Braila)
16. laureatu'
17. andrrei_ro
18. bogdan
19. Coosmin
20. Mieluta R.(cunostinta Sand'dana)
21. Nadia (cash+carti)
si continuam cu lista celor care intentioneaza ca saptamana asta sa lipeasca de suma deja adunata(140 lei + 3 tichete) inca ceva banuti sau/si jucarele.
* fredy_cip
* Iulia si Cipi
* George
* Ionut (87cio-ClubSandero GL)
* alinVRS+nicoleta
* loganistul inimos care doneaza jucarii
* shoka - si el a zis ca are ceva jucarele
* San (intentioneaza sa asigure transportul)
Oricine isi doreste sa faca un gest frumos, din inima pentru inimioare de copii, e binevenit ! Cu cat mai multi, cu atat mai consistent cadoutul pentru copilasi !Last edited by sand'dana; 12 April 2011, 13:16.Loganist far'de Logan
Comment
-
Pe langa banutii care i-am pus am sa mai aduc si jucarii si ceva hainute care nu le mai imbrac de ceva vreme si le tin aiurea prin dulapuri, pe langa asta am adus si de la prietena mea hainute si incaltaminte...pot sa zic ca mi-am umplut portbagajul si sunt gata sa mergem la Pechea, deci cand dati alarma noi suntem gata!!!
Este posibil daca o lasam pe saptamana viitoare eu sa nu mai pot ajunge pt ca plec din tara si Duminica la intalnire sa dau tot ce am strans pana acum la altcineva sa le duca la copii...dar asta o sa vbim Duminica la intalnire(sper sa nu plec)
Comment
-
Va rog sa tineti cont ca aceste lucruri ajung la niste copii. De aceea, cu rugamintea de a nu mi-o lua in nume de rau, am sa va rog ca ceea ce donati sa fie in perfecta stare de utilizare (spalat, calcat, etc.). Tineti cont ca acei copii, 14 la numar, au varste cuprinse intre 8-14 ani.
In afara de hainute, jucarii, bani, ar fi foarte utile chestii educative - carti, DVD-uri, jocuri (chiar si pentru PC), etc.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostVa rog sa tineti cont ca aceste lucruri ajung la niste copii. De aceea, cu rugamintea de a nu mi-o lua in nume de rau, am sa va rog ca ceea ce donati sa fie in perfecta stare de utilizare (spalat, calcat, etc.). Tineti cont ca acei copii, 14 la numar, au varste cuprinse intre 8-14 ani.
In afara de hainute, jucarii, bani, ar fi foarte utile chestii educative - carti, DVD-uri, jocuri (chiar si pentru PC), etc.
Comment
-
Ufff....am ajuns in sfarsit acasa cu tolba iepurasului plina
Deja am cheltuit o mare parte din banuti, o sa fac poze, asa cum v-am obisnuit si la actiunea de Craciun si am sa va arat ce am luat. M-a ajutat micul-mare sanderist
Revin cu pozicile, dar momentan abia asteptam sa vad ce s-a mai scris p'aciLoganist far'de Logan
Comment
-
acestea sunt
Urmeaza sa iau maine sosetelele si niste iepurasi de cioco(am vazut la oferta buna in Selgros). Pentru asta ma voi intalni maine cu Simona si probabil si cu Iulia sa mai captez niste banuti.
Deocamdata acestea sunt cumperaturile :Loganist far'de Logan
Comment
-
In privinta target-ului cu cei 2%, cu ajutorul colegilor de club, colegilor de servici ai mei si ai lui Mircea am ajuns la 46 de fise
Daca e careva care stie ca nu a completat fisa si vrea sa faca acest lucru, sa ridice manutaLast edited by sand'dana; 13 April 2011, 16:05.Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostIn privinta target-ului cu cei 2%, cu ajutorul colegilor de club, colegilor de servici ai mei si ai lui Mircea am ajuns la 46 de fise
Daca e careva care stie ca nu a completat fisa si vrea sa faca acest lucru, sa ridice manutasigpic
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostUrmeaza sa iau maine sosetelele si niste iepurasi de cioco(am vazut la oferta buna in Selgros). Pentru asta ma voi intalni maine cu Simona si probabil si cu Iulia sa mai captez niste banuti.
Deocamdata acestea sunt cumperaturile :
Comment
Comment