Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumim frumos pentru aprecieri, Elena! Le meritam cu totii pentru ca ne implicam in toate etapele unui proiect.
    Cine reprezinta maine LoganClub Galati la intalnirea cu "Inima de copil", la Pechea? Cine merge si cate masini?
    1. sand'dana (cu GL-71-LED)
    2. valeriuciprian (cu GL-07-YKI)
    3. gl_mmm (cu GL-26-MRN)
    4. aida
    5.
    6.
    7.
    Haideti, poftiti pe lista pentru ca avem nevoie si de transport si reprezentare acolo.
    La intoarcere mergem si noi la un suc?

LE: Se mai adauga la cadoul micutilor o cutie plina cu jucarii si hainute. Donatorul este un loganist anonim. Multumim!
    Last edited by gl_mmm; 19 April 2011, 15:41.

Comment

• Nu stiu daca e nevoie de multe masini, ci e nevoie de cat mai multe lucrusoare pentru cei mici. La masini e bine sa ne cuplam. Parerea mea si numai a mea si fara suparare, nu e frumos sa mergem cu masini multe sau sa spun ca ne etalam masinile la acei oameni care sunt vai de capul lor.
      Important e ca sacosica sa fie cat mai plina.

Multumim frumos pentru aprecieri, Elena! Le meritam cu totii pentru ca ne implicam in toate etapele unui proiect.
      Cine reprezinta maine LoganClub Galati la intalnirea cu "Inima de copil", la Pechea? Cine merge si cate masini?
      3. gl_mmm (cu GL-26-MRN)
      4. aida
      5. me_SMN
      6.
      7.
      Haideti, poftiti pe lista pentru ca avem nevoie si de transport si reprezentare acolo.

LE: Se mai adauga la cadoul micutilor o cutie plina cu jucarii si hainute. Donatorul este un loganist anonim. Multumim!
      Last edited by me_SMN; 19 April 2011, 15:55. Reason: Automerged Doublepost
      Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Multumim frumos pentru aprecieri, Elena! Le meritam cu totii pentru ca ne implicam in toate etapele unui proiect.
        3. gl_mmm (cu GL-26-MRN)
        4. aida
        5.SAN(BR-09-MSN)
        6.
        7.

Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

• asa arata etichetata una din cele 2 pungi / copil

Mentiune: la urmatoarea actiune de acest gen voi preda stafeta oricui va dori sa se ocupe de toate etapele unui astfel de proiect de la cap la coada, sau de majoritatea lor

Attached Files
          Last edited by valeriuciprian; 19 April 2011, 16:03.
          Loganist far'de Logan

Comment

• Merg si eu cu prietena mea, dar la 4 abia ies de la servici si imi ia 10min pana acasa 10min cat ma pregatesc asta insumat la 16:20 is in drum spre Pechea.O sa te sun pe tine Mircea sa te intreb pe unde sunteti!?Daca mai este cineva care vrea sa mearga cu mine sa ma sune 0743998502 si trec sa il iau cu mare placere

3. gl_mmm (cu GL-26-MRN)
            4. aida
            5. me_SMN
            6. SAN BR-09-MSN
            7. Alin (cu GL-07-AGO)
            8.
            9.
            10.
            Deci ne vedem maine, abia asteptam
            Last edited by gl_mmm; 19 April 2011, 18:04.
            https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

• Din pacate eu si aida nu vom mai putea merge maine ... probleme neprevazute.

3. me_SMN
              4. SAN BR-09-MSN
              5. Alin (cu GL-07-AGO)

Originally posted by me_SMN View Post
              Nu stiu daca e nevoie de multe masini, ci e nevoie de cat mai multe lucrusoare pentru cei mici. La masini e bine sa ne cuplam. Parerea mea si numai a mea si fara suparare, nu e frumos sa mergem cu masini multe sau sa spun ca ne etalam masinile la acei oameni care sunt vai de capul lor.
              Important e ca sacosica sa fie cat mai plina. ...
              Evident ca este important sa nu ne ducem cu mana goala dar, in egala masura este nevoie sa transmitem si un mesaj acelor copii. Nu cred ca sacosica este tot ceea ce le putem noi oferi. Daca este asa inseamna ca eu n-am inteles absolut nimic din aceste actiuni. Dar, ma rog, se prea poate sa ma insel eu.

Comment

• "Un Paste luminat de bucurie pentru copilasii din Pechea"

Prezenti si deplasandu-se maine spre bucuria celor mici din Pechea :

1. sand'dana (merg cu masina lui BRZ)
                3. me_SMN
                4. SAN BR-09-MSN
                5. Alin (cu GL-07-AGO)
                6. BRZ

Maine, in parcarea de la Kaufland ne vom intalni si cu cineva de la fundatie , centrul din GL, care ne roaga sa gazduim in masinicile cu care merem inca vreo cateva daruri pt copii din Pechea. Tot atunci voi preda si fisele de 2%.

Acum ma grabesc sa me duc sa iau panettonele (me ajuta Simona) si sa mai facem cateva ultime cumparaturi.
                Loganist far'de Logan

Comment

• mult respect pt elena sper sa ajung si eu in parcare si sa ma alatur voua

Comment

• Originally posted by me_SMN View Post
                    ...ci e nevoie de cat mai multe lucrusoare pentru cei mici.
                    Corect...dar uitati-va la filmuletul de mai jos la minutul 1.41 ...au nevoie si de dragoste...daca si ceilalti copii vroiau sa faca gestul acela...si nu aveau in bratele cui sa se arunce?

Oferim dragoste in primul rand...banii nu aduc fericirea dar si lipsa lor nu face bine...
                    Prezenti si deplasandu-se maine spre bucuria celor mici din Pechea :

1. sand'dana (merg cu masina lui BRZ)
                    2. valeriuciprian (cu GL-06-YKI)
                    3. me_SMN
                    4. SAN BR-09-MSN
                    5. Alin (cu GL-07-AGO)
                    6. BRZ

Maine, in parcarea de la Kaufland ne vom intalni si cu cineva de la fundatie , centrul din GL, care ne roaga sa gazduim in masinicile cu care merem inca vreo cateva daruri pt copii din Pechea. Tot atunci voi preda si fisele de 2%.
                    Voi veni si eu cu cele doua formulare completate.
                    Simona trec sa te iau cum am vorbit prima data?Sau cum facem?
                    Alin ai mesaj privat cu numarul meu de telefon...Mircea nu stiu daca poate ajunge.
                    Last edited by valeriuciprian; 20 April 2011, 12:06.
                    sigpic

Comment

• lista finala

Lista finala de cumparaturi este aceasta:

Decoratiune Paste
                      Oua ciocolata/ jucarie
                      Napolitana "Lorena"
                      Croissant Boromir
                      Puisor ciocolata
                      Gumita Tattoo pt baloane
                      Viva Choco Rolls
                      Prajitura Rollini
                      Pufuleti
                      Sosetele
                      Iepurasi cioco
                      Biscuiti Picnic
                      Nuga Alune
                      Ciocolata Mauxion 80 gr
                      Sevetele umede
                      Prosopele
                      pahare plastic cu maner
                      Iaurt fructe Casa Buna
                      fete masa 85x85
                      suport lumanare
                      lumanari
                      avizier pluta
                      pizza
                      farfurii unica folosinta
                      panettone
                      sacose
                      folie aluminiu
                      suport ou
                      banane
                      jeleuri
                      servetele

Azi am mai capatat o sacosa cu hainute puse pe umeras, bine ingrijite de la o dna de la BCR.
                      Loganist far'de Logan

Comment

• uite asa aliniate dar cam nerabdatoare stau pungutele pt copii ...vor sa se faca ora de plecare mai repede
                        Attached Files
                        Loganist far'de Logan

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                          Corect...dar uitati-va la filmuletul de mai jos la minutul 1.41 ...au nevoie si de dragoste...daca si ceilalti copii vroiau sa faca gestul acela...si nu aveau in bratele cui sa se arunce?

Oferim dragoste in primul rand...banii nu aduc fericirea dar si lipsa lor nu face bine...
                          Valeriu, nu m-am referit sa fim putini, referirea mea era la masini. Putem sa fim multi, dar nu musai multe masini. Sunt de aceeasi parere cu tine in legatura cu banii.
                          Last edited by valeriuciprian; 20 April 2011, 12:06.
                          Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Cu parere de rau nu am putut ajunge la acesta intalnire dar ma bucur ca sa realizat si bravo celor care au mers si au participat.
                            FELICITARI Elenei puntru interesul acordat si bravo celor care au putut ajunge la Pechea.
                            La mai mare.

Comment

• Originally posted by gheorgngv View Post
                              Cu parere de rau nu am putut ajunge la acesta intalnire dar ma bucur ca sa realizat si bravo celor care au mers si au participat.
                              FELICITARI Elenei puntru interesul acordat si bravo celor care au putut ajunge la Pechea.
                              La mai mare.
                              Pot sa va anunt ca a fost foarte frumos si chiar ne bucuram ca am reusit sa ii facem pe acei copii sa zambeasca si sa uite de neajunsurile din viata de zi cu zi.Am sa atasez si ceva poze dar putin mai tarziu sa il las pe Vali sa le descarce primu si pe urma noi.
                              Multumim tuturor care au participat la acest eveniment si sper sa mai organizam asa ceva pe viitor.
                              https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

• O zi perfecta...Pastele pot veni ...sunt cu inima impacata...de fapt suntem cu inima impacata ca am facut o fapta buna.
                                Foarte frumoas cadoul primit de la copii.
                                Felicitari tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune.
                                Copii ne-au urat tuturor un Paste Fericit.
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google