Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Experienta din aceasta seara a fost de neuitat. Zambetul catorva copii care nu au posibilitati mai de niciunilea, s-au jucat cu noi, ne-au zambit, NE-AU FACUT SA ZAMBIM (BRANZAAA). Mai multe cuvinte nici nu am....ma bucur ca am putut vedea dintisorii dati la Zana Maseluta, ochisori plini de bucurie.....
    Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Da...am uitat...BRANZAAAA...a fil mat cineva momentul?
      sigpic

Comment

• pacat ca nu am putut ajunge si eu...
        nu m`am putut invoi de la munca ca am avut multa treaba... si ieri, si azi am plecat pe la 19 de la munca in loc de 17:30
        dar e de ajuns ca ati ajuns voi si i`ati facut pe copii aia fericiti si din partea noastra.

Comment

• Felicitari.

Comment

• Pozele promise...FOARTE MULTE ZAMBETE si va spun ca printre acei copii era o fetita mica mica mica si dragalasa care la fiecare poza striga tare BRANZAAAA dar intr-un mod foarte funny
            O saptamana frumoasa in continuare!
            Attached Files
            Last edited by valeriuciprian; 20 April 2011, 21:40.
            https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

• Asteptam sa va vad reactiile acum pot sa scriu si eu

Si eu sunt cu inima impacata si sunt foarte bucuroasa ca am ajuns la copii. Pe langa cadourile daruite lor, este extraordinar ca le-am putut oferi copiilor momente frumoase si amintiri. S-a creat deja o legatura sufleteasca intre ei si noi ceea ce-mi da o multumire interioara pe care nu o pot exprima in cuvinte. Vorbeam ieri despre succes? confirmarea succesului acestei actiuni a venit din partea copiilor, din zambetele lor, imbratisarile primite, deschiderea cu care ne-au primit si comunicarea nestingherita.
              E o traire extraordinara pe care ai vrea sa o repeti iar si iar si iar si iar ...

Mi-a placut enorm ca fiecare din cei prezenti la actiune s-a implicat in consolidarea legaturii cu copiii, in joaca lor, in a-i face sa se simta bineeee.

Felicitari tuturor!

Deasemenea, multumesc tuturor care mi-au apreciat(in scris sau in gand) efortul si daruirea pentru copii.

Urmeaza si pozele, acush ,acush....intai trebe sa spuneeeti ....BRANZAAAA !!!

PS: azi am predat fundatiei cele 51 de fise de 2% stranse. Le-am daruit cu drag si respect pentru activitatea dumnealor.
              Attached Files
              Last edited by sand'dana; 20 April 2011, 21:30.
              Loganist far'de Logan

Comment

• bravo si maxime felicitari elenei si tuturor celor implicati...pacat ca nu am putut ajunge si eu si cred ca multi altii...ma bucur ca s`a simtit apropierea pastelui si pt acei copilasi!! bravo bravo

Comment

• BRANZAAAAA...uffff, dragalasha foc fetita aia, si nu numai ea

Comment

• Originally posted by sand'dana View Post
                    urmeaza si pozele, acush ,acush....intai trebe sa spuneeeti ....branzaaaa !!!:d

branzaaaa!!!

Comment

• ma bucur enorm ca am putut lumina un pic fetele acelor copilasi nevoiasi. bucuria si trairile la intalnirea cu ei nu se pot exprima in cuvinte. asa ca lamsez opertiunea 1 iunie

Comment

• Fantastic ce faceti voi pentru acei copii, bravo!
                        Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• numai cat m`am uitat la pozale astea ma simt ca si cum as fi fost acolo si simt bucuria acestor copii...
                          fara cuvinte!
                          multumesc tuturor care au participat la aceasta actiune cum au putut si Elenei pt buna organizare a lucrurilor pt acei copii!
                          Jos palaria, Logan Club Galati!

Comment

• Eu ma alaturi celor care vor sa mai faca cativa copilasi sa zambeasca chiar de ziua lor. Ideea urmatoarei actiunii e urmatoarea: sa aducem copilasii in galati si sa le aratam gradina botanica, acvariul, faleza, sa i plimbam cu bacul....diverse activitati.
                            In functie de sustinerea colegilor, a prietenilor, a diversilor oameni buni, se va discuta cu doamnele educatoare pentru a vedea daca avem si acceptul lor, a parintilor. Zic eu, MULTA BAFTA!!!

Comment

• e buna tare ideea Simonei!
                              o sa mai vb si poate ne organizam asa.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google