Sa-i Ajutam Pe Cei Mai Tristi decat Noi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poate ca nu o sa supar pe nimeni cu un mic comentariu la acest post:
    nu stiu cine a postat si de ce , din ce motive comentarii in VL dar ar trebui tinut cont ca , nu bmw si manelele ne-a unit in a ajuta copii indiferent de unde suntem , in consecinta eu si alti colegi asteptam niste scuze din partea celui care a scris acel comentariu.
    VA MULTUMESC

Comment

• Am intrebat si eu in stanga si-n dreapta la momentul aparitiei acelui comentariu la articolul din VL cine a fost in stare sa pateze imaginea acelei actiuni cu un comentariu atat de nepotrivit. In actiune au fost implicati OAMENI, indiferent de apartenenta la club sau nu, ni s-au alaturat prieteni, colegi de serviciu si simple cunostinte. Ideea de a creea ceva frumos si cu folos pentru acei copii ne-a unit, indiferent de obisnuinte, moduri de petrecere a timpului liber, educatie, varsta, etc.

Fiind initiatoarea acestui topic si vazand si presupunand ca nici n-o sa existe o recunoastere pe fata din partea autorului comentariului, imi declar parerea de rau, scuze insa nu am cum sa cer in numele acelei persoane anonime.
      Loganist far'de Logan

Comment

• asa se intampla. nu trebuie sa tineti cont de orice comment. voi sa le dati peste nas cu cat mai multe actiuni de genul asta.
        sigpic

Comment

• La o astfel de actiune nu trebuie sa astepti lauri din stanga si din dreapta. Dupa parerea conteaza bucuria sufleteasca datorita faptului ca niste suflete micute au primit un zambet si o clipa de bucurie si de uitare a celor nepotrivite prin care ei trec desi au o varsta destul de frageda.
          Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Originally posted by me_SMN View Post
            La o astfel de actiune nu trebuie sa astepti lauri din stanga si din dreapta.

Nu despre asta era vorba, Simonica ! Nicu (batranul70) face referire la un comentariu aparut pe site-ul Vietii Libere, la articolul despre actiunea cu pricina. Si are dreptate. Nu era momentul de a fi fost aratati cu degetul cei care au alte obisnuinte de a-si petrece timpul liber, chiar daca fac parte dintr-o alta grupare de loganisti separata de acest forum. Au fost cativa dintre ei care s-au alaturat actiunii noastre. Nu au dorit lauri, ci doar un pic de respect. Asta e.
            Loganist far'de Logan

Comment

• niciodata nu am vrut lauri , nici cind eram copil , dar acel comentariu a fost dea dreptul jignitor , nu am comentat cum va petreceti timpul liber (smn si bogdan 1994)a fost o actiune de solidaritate pt copii nu pentru gratare la garaje sau bmw cu manele fiecare are dreptul de a face ce doreste dar ajutorul ramane in suflet nu in alta parte

Comment

• @ batranul70 ce n-ai inteles din postul meu?
                sigpic

Comment

• Cine e entuziast sa se alature din nou sau pt prima data crearii zambetelor si stropilor de fericire ale copiilor, rog sa-si declare intentia in lista urmatoare :

1. sand'dana
                  2. Bogdan 33 (incerc sa ma implic si eu atunci, sper sa pot, oricum va anunt)
                  3. me_SMN (asa cum am mai spus, daca nu voi putea fi prezenta, voi sustine cu banuti)
                  4. 87CIO ( Ionut - ClubSandero)
                  5.valeriuciprian
                  6. andrrei_ro (sustin si eu cu banuti)
                  7. laureatu' (voi contribui cu bani)
                  8. DeWiL-financiar (cu timpul liber stau rau,pardon foarte rau)
                  9. Alin(tot cu banuti)

Si nu va mai certati de la o fraza scrisa si inteleasa gresit ca nu ajungeti nicaieri . Important e ca putem ajuta aceste sufletele inocente si le aducem zambetele pe fete cu aceste actiuni mici pe care le facem.
                  https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

• si totusi . ce ziceti ?
                    copilasii ne asteapta , unii ca pe parintii lor ,altii ca pe fratele sau sora mai mare. iar altii pur si simplu ne asteapta ( amintiti va cand erati copii si venea ziua de 1 iunie cu cata ardoare o asteptati ) CE ZICETI NE MOBILIZAM UN PICUT ?

Comment

• Multumesc, Ionel!
                      Ma bucur sa vad un pic de suflu pozitiv! Deja eram cam dezamagita de lipsa de interes pentru aceasta actiune. Chiar sper sa nu ajung in situatia de a suna la fundatie sa le spun sa nu mai conteze pe noi.
                      Deocamdata real, pe lista de contributii sunt 4 persoane : Sand'dana, AlinVRS, Relu, Cristi(laureatu'). Cine mai doreste ? cine mai pofteste ?
                      Duminica viitoare sper sa se inmulteasca aceasta lista. Contez deci pe o adunare consistenta si pozitiva!?
                      Loganist far'de Logan

Comment

• Haide sa ne unim dorinta si s-o transformam intr un suflet mare pentru a bucura niste suflete mici.
                        Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Simona, ai fi de acord sa preiei tu fraiele acestei actiuni ? sau cine crede ca poate si are destula energie sa mobilezeze lumea si sa mute muntii din loc... In caz contrar, eu ma vad nevoita sa suspend / anulez aceasta asa-zisa "actiune" care nu mai are cine stie ce suport din partea voastra si sa inapoiez banutii celor 3 persoane care mi i-au inmanat.

In lipsa oricarui raspuns la acest post consider anulata actiunea.
                          ( mi se pare cel putin ciudata ignorarea acestui topic, mai ales ca pe celelalte se poarta sporadic discutii )
                          Last edited by sand'dana; 25 May 2011, 22:25. Reason: Automerged Doublepost
                          Loganist far'de Logan

Comment

• La mine sunt cateva componente pentru un calculator (monitor, carcasa, placa de baza, etc.). Poate reusim sa facem un PC, am sa le duc la NEOSOFT, sa vedem ce mai trebuie ca sa il facem sa functioneze. Si sa il donam copiilor.

Comment

• Nu cred ca trebuie facuta o tragedie din asta Elena...
                              A fost o lista pe care erau scrisi mai multi printre care si eu. Am spus ca vin cu masina daca pot (ca nu mai am asigurare la ea de vreo 11 zile), sau ajut cu niste banuti si moral. Eu nu am auzit nici o discutie la intalnire. Ar trebui deschis subiectul acolo, ca aici sunt unii care intra o data pe saptamana sa se scrie pe lista sau nici atunci. Tura trecuta s`au strans mai multi bani la intalnire si nu pe forum.
                              Si cu chestia ca pe alte topicuri se scrie mai des ca aici nu vad problema. Deci fiecare intra unde e interesat si scrie despre acel lucru si atat, daca vrea intra si aici si citeste.
                              Deschide subiectul duminica la intalnire si vezi atunci cati sar sa ajute. Dar daca nu spunem nimic si lasam pe ultima suta, nu rezolvam asa.

Comment

• primul post a fost pe 11 mai

Sunt calma. Exista o oarecare dezamagire insa....

Originally posted by Bogdan 33
                                Deschide subiectul duminica la intalnire si vezi atunci cati sar sa ajute. Dar daca nu spunem nimic si lasam pe ultima suta, nu rezolvam asa.
                                Datile trecute energia a fost alta, propunerile multiple, chiar daca a fost din pripa si chiar pe ultima suta de metri (si niciodata n-am strans banii pe forum ci faptic, la intalniri). Acum insa am anuntat din timp. Alte comentarii, chiar daca exista, sunt de prisos. Chit ca eu am fost 110 % implicata pana acum in asta, poate altcineva o s-o faca si mai bine. Cine se ofera?

@laureatu' >>Referitor componente PC, i-am dat si eu lui Mircea cate ceva (o placa video, o sursa, un cd-rom) si mai am acasa o tastatura si un mouse. Ar fi bine, chiar laudabil daca s-ar implica inca o data firma NEOSOFT.

Originally posted by sand'dana View Post
                                Punct ochit...sa vedem daca il si atingem ...
                                Spectacolul organizat de Fundatie , pt Ziua Copilului va avea loc , cum am spus, sambata, pe 4 iunie, la Casa de Cultura a studentilor , incepand cu ora 10 ~ 10.30, sub denumirea "Copii Au Talent" . Suntem invitati sa le fim alaturi copiilor, au nevoie de aprecierile si aplauzele noastre.
                                Copiii din Pechea vor veni in numar mai mare, nu numai grupa mica de 14 copii cu care ne-am obisnuit noi. Ideea e ca dupa terminarea evenimentului, sa ii luam pe copii, impreuna cu dnele insotitoare si sa ii plimbam ori pe faleza, ori intr-un parc unde mai sunt ceva leagane, ori, daca e vremea rea sa mergem cu ei la Hazard , la spatiul de joaca de la etajul 2, ( au fost facute vorbele pentru un pret mai mic ) . Asta putem stabili atunci aproape dar cel mai important e sa stim daca si cati suntem din nou dispusi sa ne implicam , avand in vedere ca e nevoie si de timp material si de timp propriu-zis si de masinile noastre in care sa luam copiii si ...directia parc sau faleza sau unde-om hotari.
                                Intr-o prima faza va rog, care e incantat sa se alature din nou sau pt prima data creerii zambetelor si stropilor de fericire , sa-si declare intentia reala
                                Loganist far'de Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google