Am voie sa ma citez pe mine insami ?
Am sau nu, am sa ma agat de ceea ce am scris aseara pentru ca se pare ca nimic nu-i intamplator Azi am facut cateva cumparaturi in Real si la iesire de la case am fost abordata de cateva fetite care incercau sa-si aduca (,) contributia la un trai mai bun al altor copii, vanzand ceva gablontzuri confectionate de ele. Am stat de vorba cu o doamna care reprezenta fundatia "Inima de Copil" si a spus ca orice ajutor este binevenit.( accentul punandu-se in urmatoarea perioada pe rechizite si lucruri pt scoala). I-am povestit putin despre noi,( a fost placut surprinsa sa afle ca exista un LoganClub Galati), ca suntem o mana de oameni inimosi in acest club care ar vrea sa se implice sub o forma sau alta pentru a imbunatati, catusi de putin, viata copiilor care au nevoie de o hainuta, de carti, de jucarii, de un calculator ( sper ca a ramas in picioare ideea ) si cred ca am face bine sa ne ducem proiectul la final. Asta inseamna sa ne organizam si sa mergem 'nainte! Promit ca dupa ce ma intorc de la Busteni, am sa ma ocup de asta sa facem o listuta cu cine doreste sa contribuie si cu ce.
Am primit un numar de telefon al doamnei, astfel incat in momentul in care vom fi pregatiti, sa avem cu cine sta de vorba.
Ramane ca fiecare dintre noi sa faca o recenzie a lucrusoarelor care nu mai trebuiesc dar care ar putea fi inca de folos, luand in considerare ca varstele copiilor defavorizati merg chiar si pre 20 de ani ( copii cu dizabilitati) .
Acestea fiind spuse, declar deschisa actiunea ( chiar de-ar fi sa fiu singura implicata) si ...cu inima buna, 'nainte !
1. sand'dana (deja cu lucruri care asteapta sa fie purtate + carti si altele)
Originally posted by sand'dana
View Post
Am primit un numar de telefon al doamnei, astfel incat in momentul in care vom fi pregatiti, sa avem cu cine sta de vorba.
Ramane ca fiecare dintre noi sa faca o recenzie a lucrusoarelor care nu mai trebuiesc dar care ar putea fi inca de folos, luand in considerare ca varstele copiilor defavorizati merg chiar si pre 20 de ani ( copii cu dizabilitati) .
Acestea fiind spuse, declar deschisa actiunea ( chiar de-ar fi sa fiu singura implicata) si ...cu inima buna, 'nainte !
1. sand'dana (deja cu lucruri care asteapta sa fie purtate + carti si altele)
Comment