If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
,,Ma iubeste femeile
Si sunt moarte dupa mine"
Hai baieti si fete veniti cu propunerile pentru weekend ca acum vine jtls si trebuie
dezbatute propunerile
la mare e cam rece apa. s-a mai racit fata de acum cateva saptamani. cel putin in weekendul acesta a batut si vantul si aveai de ales intre plaja si baie
poate un munte, un aer curat, un gratar, o drumetie
M-am sucit......pentru mare e cam rece...ma refer la copii si la apa cum zice si bogdan...de aia propun o Lepsa...maine am un drum de facut in zona si caut si cazare...plecarea de vineri dupa masa intoarcerea duminica seara.
Cine se mai baga?
Io, doar daca e sa plecam dupe ora 13- 14 ( asta pentru ca nu m-am saturat nici de munte ...nici de mare ...si cum tiglina 5 are si ceva apa pe acolo, poate imi balacesc si deshtele de la pecioare oleac' in apa vreunui parau)
Ascultati la un batran intelept.La Lepsa nu prea ai ce face ,decat sa bei si iar sa bei pana se termina bautura si apoi ce faci ? Eu propun Slanic Moldova ,acolo mai ai o terasa,un izvor o alimentara de unde sa te aprovizionezi cu deale gurii daca ramai in pana de ceva.Parerea mea !
Eu spun sa il denumim pe Relu...inteleptul grupului...ca bine le mai zice...atnci Slanic sa ramana
Hai cu lista sa stim ce cazare cautam.
1 Valeriuciprian
2
3
4
5
6
etc.
la lepsa poti face drumetie in rezervatie (unde poti vedea si un urs in salbaticie - vezi poza atasata), poti vizita cascada putna, faci o baie intr-un ochi de apa (dupa o sutica de palinca), poti vizita manastirea, un 2x4 cu loganu pana la soveja si multe altele. deci, nu e moarta lepsa
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment