dewil din pacate nu ma bag..am fost la bran acum 2 sapt am fost la soveja sapt trecuta si s`au cam dus fondurile m`as fi bagat ca merita e frumos si mai ales ce dilaila iese dar ne limitam la cat avem/putem
Lepsa 27-29 august 2010
Collapse
X
-
Deci pentru cazare ne-ar trebui cam asa zic eu...acces la gratar/bucatarie,loc de bagat masinile de preferat aproape de rau iar de preferat baie in camera si pret acceptabil(sa fie pe camera, nu pe pat/persoane ).
Lista excursiune la Slanic Moldova 27-28-29 august 2010
1. Valeriuciprian
2. Guru DeWiL
3. sand'dana + junior
4.Loganist far'de Logan
Comment
-
Deci pentru cazare ne-ar trebui cam asa zic eu...acces la gratar/bucatarie,loc de bagat masinile de preferat aproape de rau iar de preferat baie in camera si pret acceptabil(sa fie pe camera, nu pe pat/persoane ).
Lista excursiune la Slanic Moldova 27-28-29 august 2010
1. Valeriuciprian
2. Guru DeWiL
3. sand'dana + junior
4. bogdan_1984 (abia dupa ora 16 pot pleca)
incepem sa dam telefoane in stanga si in dreapta, sau mergem la ghici si la sansa?
e de preferat, pers care au mai fost in slanic sa ne dea unele indicatii despre cazari.
deocamdata sunt 4 camere, adica aproape o vilaLast edited by bogdan_1984; 26 August 2010, 08:54.sigpic
Comment
-
aruncati un ochi aici http://www.slanic-moldova.info/cazare-slanic-moldova/ sau aici http://www.slanic-moldova.info/cazar...dova/Pensiuni/sigpic
Comment
-
w.e. la munte
Lista excursie la Slanic Moldova 27-28-29 august 2010
1. Valeriuciprian
2. Guru DeWiL
3. sand'dana + junior
4. bogdan_1984 (abia dupa ora 16 pot pleca)
5. ...
Fac eforturi sa merg si eu cu sotia, dar sansele de succes sunt mici. Totusi, speranta moare ultima ...Last edited by gl_mmm; 26 August 2010, 13:57.
Comment
-
Frumos la Slanic Moldova. Va doresc un week-end placut. Poza este de acum 3 aniAttached FilesDaca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
Am decis sa mergem la Lepsa......la Slanic e full totulIn acest caz voi mai veniti?
Elena tinand cont ca tu mergi cu Relu ...pot sa merg inainte?
Si daca mergem la Lepsa trebuie sa ne luam haleala/bautura...avem asa:
-gratar vineri seara
-mic dejun sambata
-pranz sambata(gratar?)
-gratar sambata seara
-mic dejun duminica
-pranz duminica
Cred ca ar fi necesari vreo 3-4 saci de carbuni...fiecare gratar cu sacul lui...sau e prea mult?sigpic
Comment
Comment