Lepsa 27-29 august 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, dane, a picat Slanicul, a ramas Lepsa.

Casuta gasita de mine are exact cate camere se doreau (4), in acest caz cine mai vine ar trebui sa-si gaseasca (destul de probabil) cazare prin imprejurimi, componenta camerelor noastre fiind batuta in cuie.
    Spun asta pt.ca am tinut cont in mod expres de dorinta cuiva de neintrare in perimetru. Sper ca nu am fost prea dura, NU dati
    Asta e.

Detaliile / pregatirile le discutam cat mai rpd.
    Loganist far'de Logan

Comment

ok. am discutat si eu detaliile cu valeriu. ideea este ca vin si eu. deocamdata nu stiu daca sambata sau duminica. rugamintea mea este sa mai pastrati loc pt un gratar si cand ajungem si noi. am o pofta de niste cotlet si pofta e mai mare in grup.
      sigpic

Comment

Deci...vineri o sa ii caut /cautam o camera pentru Dan in apropierea locatiei noastre...iar gratarul de sambata il vom face cand ajunge si el...adica dupa ora 18...e ok asa?
        sigpic

Comment

Nici o problema in privinta programului de gratar. O sa ne concentram sa-i gasim si lui Dan o camera.
          Valeriu am discutat cu Relu, eu si Luk mergem cu masina lui si plecam la 16.
          Haideti, intrati in priza cu bagajelele ! Start!
          Loganist far'de Logan

Comment

Bun asa...maine pe vremea asta vreau sa stiu cine da cafeluta
            Hai cu bagajelele.O zi usoara va doresc si scurta.
            Elena si Bogdan dati-i un mesaj privat lui tdan cu numerele voastre de telefon...sa fim siguri ca ne gaseste....asta daca nu va deranjeaza.
            sigpic

Comment

eu muncesc cu drag si spor... de la 5. da, ar fi bine sa mai am niste numere de rezerva, in caz de unii nu au semnal sau isi uita telefoanele.
              sigpic

Comment

pa pa pa

Drum bun, copilasi. Aveti grija sa va distrati bine si sa absorbiti toate frumusetile locului. Si sa va intoarceti cu bine!
                Imi pare asa de rau ca nu pot sa va insotesc ...

Comment

sa inteleg ca fiecare pleaca cand vrea? pentru ca nimeni nu spune nimic de o ora de intalnire.
                  sigpic

Comment

stati ma acasa

Comment

adaug la programul lui valeriu: sambata o plimbare prin rezervatie
                      sigpic

Comment

Pai tu Bogdane la cat ai fi gata de plecare?...gata de plecare sa fie urcat in masina si dat cheie...si daca e sa ne intalnim ne intalnim la Nanesti...sau la carrefour Focsani.
                        Eu inca astept sa vad la cat ajung acasa...in mod normal am program pana la 14...dar na...parca vad ca se prelungeste programul
                        sigpic

Comment

la ora 16 eu scap de la munca. daca ar fi sa vin in galati sa plecam cu totii, as ajunge pe la 16:45 maxim maximorum...daca nu ne intalnim in Galati si ne intalnim in Nanesti sau Focsani, tot una si aceeasi va fi, ca tot va trebui sa ne asptetam reciproc.
                          eu mi-am facut deja bagajul si plinul la golanca, trebuie sa mai ajung pe acasa ca sa iau haleala.
                          sigpic

Comment

Deci ...chiar asa ...Valeriu, numai la mancare te gandesti
                            si spiritul ? sufletul ? ochii ? nu trebuie incantati ? deci Bogdan te luam de ghid, dar e musai sa ne duci si la urs asta asa, de adrenalina, sa-mi mentin starea de soc, azi intepatura de viespe, maine o mangaiere de urs

Contam pe o calauza energica, da?
                            ( chiar m-a intrebat si Luk, "si noi ce facem acolo in afara de gratare?" - raspuns : miscare in aer verde ! ! ! )

Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Am decis sa mergem la Lepsa......

Elena tinand cont ca tu mergi cu Relu ...pot sa merg inainte?

Si daca mergem la Lepsa trebuie sa ne luam haleala/bautura...avem asa:
                            -gratar vineri seara
                            -mic dejun sambata
                            -pranz sambata(gratar?)
                            -gratar sambata seara
                            -mic dejun duminica
                            -pranz duminica
                            Cred ca ar fi necesari vreo 3-4 saci de carbuni...fiecare gratar cu sacul lui...sau e prea mult?
                            Loganist far'de Logan

Comment

clar, miscare, miscare, miscare, sa ardem caloriile depuse de la gratar
                              e de vizitat:
                              - manastirea
                              - rezervatia
                              - cascada
                              sigpic

Comment

Si poate o plimbare cu barca pe Sf. Ana! Drumul pana acolo, vreo 50km parca, este demential!
                                Ah, ce ma oftic!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google