mircea, e cred a III-a oara cand scrii ca iti pare rau. poate ne faci vreo surpriza, mai nasol va fi cu cazarea
Lepsa 27-29 august 2010
Collapse
X
-
ce-i frumos tine putin. 3 zile si 2 nopti pe care nu le vom uita repede. distractie, voie buna, mancare, frigider neincapator oameni de incredere si de distractie. as mai merge in formatia asta de "n" ori.
obiective vizitate: rezervatia si manastirea. pacat ca ploaia de astazi a oprit o plimbare la cascada.
daaar, las pozele sa vorbeasca.
am uitat sa imi expun parerea despre cazare. mie mi-a placut, rustic, dar un foisor ar fi fost bun.sigpic
Comment
-
i`m home si eu. deocamdata acum nu am timp de multe cuvinte pt ca imi rezolv problemele de securitate. hackerii mi-au facut varza conturile. am aflat si pe unde a fost scurgerea. m-au atacat prin intermediul siteului de torente filelist.sigpic
Comment
-
Eu am sa ma rezum la a spera ca cei ramasi acasa sunt bine, ca celor care au mers le-a placut ( depinde si de asteptarile avute ) iar pentru ca energia mea s-a cam scurs in paraul din Lepsa unde am varsat ceva sange in lupta cu mine insami...Luk stie cel mai bine, dar cum el nu intra pe forum, va ramane o oarecare secventa intrerupta in poveste.... ....si pentru ca aspectele legate de cazare nu au tinut de mine , dar cazarea s-a facut prin mine....am sa las impresiile altora sa vorbeasca.
Multumesc foarte mult lui Dan si Roxanei pt dragalasenia si amicitia cu care mi-au acordat ajutorul lor profesionist, dar n-am sa omit sa multumesc intregului grup ca a fost in jurul meu cand am avut nevoie.
Am invatat cate ceva din aceasta excursie, se pare ca niciodata nu-i tarziu sa primesti si sa-ti insusesti niste lectii...( si nu ma refer numai la accidentul meu).Loganist far'de Logan
Comment
-
ok. sa zic si eu cateva cuvinte. nu pot sa spun decat ca sunt foarte bucuros ca am reusit sa petrec doua zile aproape cu niste persoane mai mult decat agreabile. dar deja am inceput sa ma obisnuiesc ca atunci cand spun lc galati, sa ma gandesc ca la niste prieteni, oameni responsabili cu care pot sa petrec momente foarte frumoase. sunt incantat sa vad ca in club a mai venit inca o persoana (doua daca este sa pun si pe "fratele" elenei, vorba lui martin) la fel de agreabila ca si vechii forumisti. vad ca s-a integrat bine in "nebunia" de la galati si imi pare bine ca mai vad persoane active si pline de energie (nu degeaba cred ca i s-a pus titulatura de "duracell de 5 stele"). de bogdan nu mai are rost sa spun ceva, pt ca il includ la pachet cu "batranii" din galati, chiar daca este din braila. din pacate timpul parca zboara cand suntem in gasca. eu nu ma plang de nimic. totul a fost perfect. cazarea a fost excelenta, mancarea senzationala si prietenii extraordinari.
@elena, nu regreta accidentul facut, cum nici eu nu regret ca m-am ratacit sau alte "bube". pana la urma, consider ca este mai bine sa regreti ceea ce ai facut decat ceea ce nu ai facut. este o opinie proprie. si nu pot decat sa fiu incantat ca am putut sa iti fiu de ajutor, pacat ca a fost intr-o situatie nefericita, dar atunci ai cel mai mult nevoie de prieteni.
@valeriu, mersi pt curea. este cel mai frumos cadou pe care un barbat mi l-a facut vreodata. o sa o pastrez ca pe cel mai de pret lucru. si este verde, la fel ca id-ul si statusul tau. cum se potrivesc lucrurile.
ma opresc aici cu aprecierile. asptept cu nerabdare urmatoarea "ieseala".
LE- mi-am amintit inca un lucru..... sa-ti fie de bine elena..... sper ca ti-a ajuns dovleacul (scuze, dar nu m-am putut abtine)Last edited by dan08; 29 August 2010, 21:32.sigpic
Comment
-
-
Sa va povestesc cum a decurs excursia mea la Lepsa.Dupa un drum cam lung,cand ajung in metropola cu pricina,parchez masina in fata unui hypermarket.Dupa ce fac cumparaturile de rigoare,ies cu doua sacose pline cu doua doze de suc timisorean,deh e criza si Stefan[NSA] n-avea chef de baut.Cum va spuneam,in fata hypermarketului ma abordeaza doua fatuci.Zic hop ca ma stie lumea si pe aici si culmea,cand sunt cu sotia in masina.Pana la urma mi-am convins sotia ca sunt doua verisoare de gradul 5-6 si am plecat toti la un gratar.M-am simtit foarte bine in compania lor si gastii cu care erau.Erau cativa din Galati si unul din Braila.Am baut,am mancat si nu in ultimul rand,am ras.Sper ca dupa aceasta mica povestioara sa nu imi iau ban de la un anumit galatean.
Comment
Comment