If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mircea hai ca data viitoare se apropie...daca nu o lasam pentru la iarna la o bulgareala ceva...
Dane lasa multumirile ...sa-ti fie de bine...si baga cele 2000 de poze ale tale.
Eu am zis ca nu-i de speriat rana ta...de alfel si dom' doctor Dan.
@valeriu, sunt la serviciu si ajung acasa la 22.30.
@dana, pt zgarietura aia te-ai radiat ??? daca trebuia sa faci ceva iti spuneam si eu, dar totul era si va fi bine. tu nu trebuie decat sa lasi rana aia sa se vindece si sa nu te mai gandesti la ea. in 3 saptamani se vindeca, dar o sa-ti ramana un mic semn la taietura mai adanca.
nu pot sa le pup pt ca este roxana in coasta mea si nu am niciuna care isi serbeaza ziua, a luat vreun examen sau a casigat ceva .... adica sa le pup cu motiv, ca fara...... mi-o iau....
mai inainte ii admiram sutienul unei colege si imediat roxana respira in ceafa mea..... femeile au al 6-lea simt... pe bune!!
am venit acasa cu increderea vindecarii ( chiar daca aseara mi-era cam mila/sila sa me uit la bubu meu), azi insa la pansat la dispensarul societatii, dr-ul mi-a recomandat radiografia, asa ca m-a deraiat de pe sina mea..
deci la iarna ne dam cu saniuta in lepsa, galati, bacau sau buhusi?
Elena daca era fisura/fractura nu mai punei tu piciorul in pamant...dar ma...e mai bine asa pentru siguranta/linistea ta (radiografia)...si referitor la iarna...parca m-as mai da cu schiurile pe undeva. si juniorii la un sanius cu placa
@elena, drept pedeapsa ca nu ai observat florile care te inconjurau, ceea ce mi se pare ciudat pt o femeie (sau este ciudat ca un barbat sa le vada), iti cer sa numeri toate florile din imaginea alaturata si data viitoare sa imi spui cate erau.
faceam mai multe poze, dar vremea m-a impiedicat, plus ca aveam lucruri mai importante de facut, de exemplu gratar sau, lucrul cel mai dificil, aprinderea focului de gratar.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment