Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aaa, preferatul meu. nu-mi place mustul foarte dulce, dar nici vin. imi place cand este in fermentatie sa fie dulce acrisor, ca un suc acidulat, dar natural. mmmmm.... ce pofta mi-am facut!!

eu aduc smecta si imodium....
    sigpic

Comment

• Aia e...asa sa ramana...eu cu "boala" tu cu remediul...da aduc si un bax de curpapir sa fie
      sigpic

Comment

• valeriu, pe cine vrei sa arzi?? pe mbela sau livia??? (vezi ziarele din poza)
        sigpic

Comment

• Asa-i cand faci poze cu rezolutie mare...pe ambele amandoua ca-i superoferta...si cand am facut poza erau niste ziare cu politica pe ele si am zis sa nu pe las pe alea ca imi ies vorbe...da tot nu am scapat
          sigpic

Comment

• Deja am inceput pregatirile pentru Slanic!
            1. am pregatit lemne pentru gratareala...
            2....

Comment

• Si voi tot lemne aduceti?...pai e bun asa...da carnita cine aduce?Ca in lemne vad ca stam bine
              sigpic

Comment

• Picioare de scaune si carnita de catel ar fi bune ?

no pe bune acum, vorbim la intalnirea de azi cam ce punem pe lista de papa.
                Loganist far'de Logan

Comment

• Pot face o aroganta si sa plec primul iar cand ma sunati voi sa va astept cu gratarul facut?...adica doar focul...deci Dane eu pe la vreo 16 o sa fiu acolo...vorbim sa vedem cum facem
                  Luam si banerul sau nu?
                  sigpic

Comment

• cand este plecarea la slanic si cat costa cazarea?

Comment

• Plecarea este vineri...in functie de ora de plecare de la munca a fiecaruia....faza e ca avem o vila cu 5 camere si livingul inchiriata si toate camerele sunt luate...eu o sa ajung vineri primul la pensiune si daca te hotarasti sa vii iti gasim cazare prin apropiere iar ziua te bagi cu noi la un spritake.Totul depinde de tine.
                      sigpic

Comment

• Da, eu zic sa luam si bannerul.
                        Ieri am stabilit sa luam la comun numai:
                        - pastrama, musai de oaie
                        - cartofii pai, gata curatati, numai de prajit
                        - castravetii la otet
                        Restul ... fiecare cum si ce pofteste. Numa' aveti grija CE poftiti!
                        Plecarea va fi vineri, la amiaza.

Comment

• eu plec de vineri pe la ora 5. ne auzim la telefon daca mai pleaca cineva la ora aia.
                          sigpic

Comment

• ba, sa va mancati oile pana ajung eu acolo!!!! eu prefer porcul.
                            sigpic

Comment

• Bine ca pleci tu la ora 5 ...eu nu stiu la ce ora plec, probabil pe la 17 ? in cazul asta pot sa te sun ?

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                              eu plec de vineri pe la ora 5. ne auzim la telefon daca mai pleaca cineva la ora aia.
                              Loganist far'de Logan

Comment

• daca plec la 5 inseamna ca voi fi primul acolo
                                de notat faptul ca de la slanic la bacau se face minim 1:15 min pe drum. in cazul in care nimeni nu va mai merge la film, eu voi pleca orice ar fi. ca si asa vad ca se pleaca dezorganizat spre slanic
                                Last edited by bogdan_1984; 27 September 2010, 09:58.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google