Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uite ca se umple lista incet. Valeriu, nu mai poti da inapoi ca a confirmat Gabi. Si sa nu stergi ca am facut print screen

Comment

Nu sterg ma nimic...ca (,) chiar vreau sa merg...ia sa vedem cand si cum
      sigpic

Comment

daca ar fi sa facem intalnirea in octombrie, v-as ruga si eu sa stabilim data pana pe 24-25 septembrie ca sa ne punem si noi libere in programul din luna octombrie. multumesc pt intelegere.
        sigpic

Comment

Originally posted by dan08 View Post
          eu propun weekendul 2-3 octombrie. saptamana asta este clujul, saptamana viitoare va linistiti, iar pe 2-3 octombrie ne intalnim la o sueta de toamna. dupa aceasta data deja se intra in toamna adevarata si nu stim ce vreme mai prindem. nu mai spun ca zona este extraordinara pt pescuit. poate cu un efort din partea tuturor reusim sa ne adunam toti.
          Sotia de verde a dat unda verde...deci sunt pentru...cine mai e pentru sa ii dam drumu la lista?
          Bacauani in caz ca se realizeaza ieseala credeti ca puteti da o fuga acolo sa vedeti ce si cum?Doar daca se poate...evident cantitatea de carburant consumata o vom inapoia in alcool
          Mircea,Relu,Elena,George...and friends ce ziceti...o faurim iar?
          sigpic

Comment

Vreau sa mananc mici...ca m-am saturat de crenvusti nemtesti
            sigpic

Comment

Sincer sa fiu m-ar tenta ca mi-ar trebui o eliberare dinasta o iesire sa uit de tot si toate dar sa vedme nu promit nimic

Comment

2-3 octombrie ... notam, studiem, mai o rugaciune, mai un jaf la drumu' mare ... dar de mers am sa merg. Si mai lasati-i pe bacauanii aia nesuferiti! ... nu mi-e dor de ei!

Comment

Nu am nimic planificat pina in august 2011, deci in principiu as putea onora invitatia bacauanilor mai ales ca ne asigura cazarea si masa.Fac un efort financiar si cu bautura vin eu.

Comment

De ce era asa de trist Mirciulica?

Comment

Pai atunci eu deschid lista pentru o ieseala pe cinsta in week-endul 2-3 octombrie.
                      1 valeriuciprian & familionul
                      3
                      4
                      5

da bacauanii tac?
                      sigpic

Comment

Da, ca ne-a suparat Mircea

Comment

ma mananca si pe mine talpile. dar e in functie de programul pe care mi-l face viitorul mostenitor. atunci e cam in perioada "any day now". apropo...acum o saptamana am fost la slanic la masurat o pensiune pt cadastru. au avut locuri libere in week-endul in care ati mers la lepsa. cabane cu cazare la fata locului sunt duium. nu cunosc cabana iulia de la darmanesti dar intreb pe cei de la servici care au drum mai des pe acolo daca stiu ceva. in caz de ceva este la tg. ocna (15 km de slanic, 15 km de darmanesti) o pensiune care are si sat de vacanta si servicii faine. cabane de inchiriat cu 4 camere duble, noi, construite 2009, arata f bine 500-600 lei pe zi.
                          Ratacit in spatiu...

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Pai atunci eu deschid lista pentru o ieseala pe cinsta in week-endul 2-3 octombrie.
                            3
                            4
                            5

da bacauanii tac?
                            2 dan08
                            3
                            4
                            5

valeriu, unde ai invatat sa numeri????
                            sigpic

Comment

Dane ...io fac (,) cat doi de aia am sarit o cifra
                              Up and go cu lista
                              sigpic

Comment

Nu era trist, era cu burta plina sau poate ii era dor de Valeriu...(?)
                                ...sauuu... ăăăăăă..... erai trist, Mircea?..
                                Loganist far'de Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google