Uite ca se umple lista incet. Valeriu, nu mai poti da inapoi ca a confirmat Gabi. Si sa nu stergi ca am facut print screen
Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova
Collapse
X
-
Originally posted by dan08 View Posteu propun weekendul 2-3 octombrie. saptamana asta este clujul, saptamana viitoare va linistiti, iar pe 2-3 octombrie ne intalnim la o sueta de toamna. dupa aceasta data deja se intra in toamna adevarata si nu stim ce vreme mai prindem. nu mai spun ca zona este extraordinara pt pescuit. poate cu un efort din partea tuturor reusim sa ne adunam toti.
Bacauani in caz ca se realizeaza ieseala credeti ca puteti da o fuga acolo sa vedeti ce si cum?Doar daca se poate...evident cantitatea de carburant consumata o vom inapoia in alcool
Mircea,Relu,Elena,George...and friends ce ziceti...o faurim iar?sigpic
Comment
-
ma mananca si pe mine talpile. dar e in functie de programul pe care mi-l face viitorul mostenitor. atunci e cam in perioada "any day now". apropo...acum o saptamana am fost la slanic la masurat o pensiune pt cadastru. au avut locuri libere in week-endul in care ati mers la lepsa. cabane cu cazare la fata locului sunt duium. nu cunosc cabana iulia de la darmanesti dar intreb pe cei de la servici care au drum mai des pe acolo daca stiu ceva. in caz de ceva este la tg. ocna (15 km de slanic, 15 km de darmanesti) o pensiune care are si sat de vacanta si servicii faine. cabane de inchiriat cu 4 camere duble, noi, construite 2009, arata f bine 500-600 lei pe zi.Ratacit in spatiu...
Comment
-
Comment