pai vedeti si voi ce se inghesuie bacauanii.....
Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova
Collapse
X
-
Pai cei care s-au trecut pe lista s-au trecut la miso?Eu nu.
Up cu lista...
-∞. NSA (sper sa sparg o pusculita)
-3.
-2.
-1.
0. DeWiL-ce nu va este clar ? -o camera cu pat cu suflet,de maine daca se poate.
1. valeriuciprian & familionul-o camera cu 3 paturi de vineri
*. sand'dana
3. dan08
4. gl_mmm & amantele
5. ...
6. ...sigpic
Comment
-
va rog spuneti si cate zile doriti.
am sunat la pensiunea uzu.... ocupata pe 1,2,3 octombrie.
am sunat la cabana iulia. in principiu a spus ca are camere libere, dar la pretul de 75 lei/camera/zi. diferenta rezulta din faptul ca pune in functiune caldura. 60 lei/camera/zi era tariful de vara fara caldura. apoi mi-a spus ca trebuie sa se ocupe minim 5-6 camere pt a pune in functiune caldura. in plus, trebuie achitat un aconto, 10% din pretul total, reprezentand o rezervare ferma.sigpic
Comment
-
Nici eu nu m-am trecut la misto dar hai sa mai deschidem o lista ptr oameni seriosi.
1.valeriuciprian
2.DeWiL
3.gheorgngv - 3 pers problema e ca nu stiu daca voi avea masina la dispozitie sa vin si daca e sa vin voi veni sambata sunt cam multe conditii sa vedem as vrea sa merg. Mai pleaca cumva cineva sambata dimineata si ar avea 3 locuri libere cumva?
4.
5.
6.
Comment
-
Excursie Darmanesti 2-3 octombrie
1.valeriuciprian
2.DeWiL
3.gheorgngv - 3 pers problema e ca nu stiu daca voi avea masina la dispozitie sa vin si daca e sa vin voi veni sambata sunt cam multe conditii sa vedem as vrea sa merg. Mai pleaca cumva cineva sambata dimineata si ar avea 3 locuri libere cumva?
4. bogdan_1984
5.
tot sambata plec si eu george, ca vineri sunt la muncisigpic
Comment
-
ok. cazarea la darmanesti a picat.
intra in discutie un weekend la slanic moldova. cazarea gasita este AICI casa este disponibila pe 1,2,3 octombrie. cazarea costa 800 lei de vineri pana duminica. casa are caldura, gaz, centrala. am vorbit acum 10 minute cu administratorul si mi-a spus ca daca vrem sa o inchiriem trebuie sa platim avans. i-am spus ca il sun maine pana in 12.00 sa-i dau un raspuns. asteapta maine un raspuns si eventual avansul. cine achita primul avansul a lui este casa.
astept parerile voastre, hotararea voastra, cati si de cand mergeti. spre exemplu, eu nu pot veni de vineri. daca as fi fost schimbul 1 veneam de vineri, dar sunt schimbul 2 si termin la 22.30, asa ca seara este compromisa.sigpic
Comment
Comment