Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Baieti atata timp cat eu nu sunt sigur daca pot merge si daca voi avea mijloc de transport nu vreau sa incurc pe nimeni asa ca locul meu e disponibil si daca voi putea merge sper sa gasesc eu ceva prin zona.

Comment

mai este o singura camera libera

Originally posted by dan08 View Post
      am vorbit cu elena si mi-a spus ca vine de sambata pana duminica ...
      Originally posted by gheorgngv View Post
      Baieti atata timp cat eu nu sunt sigur daca pot merge si daca voi avea mijloc de transport nu vreau sa incurc pe nimeni asa ca locul meu e disponibil si daca voi putea merge sper sa gasesc eu ceva prin zona.
      Tinand cont de aceste aspecte, lista pentru cazare la Slanic Moldova in 01-03.10.2010 arata astfel:

Cu plecare de vineri:
      1. valeriuciprian - 4 persoane, 1 camera
      2. DeWiL - 3 persoane, 1 camera
      3. bogdan_1984 - 1 persoana, 1 camera
      4. gl_mmm - 2 persoane, 1 camera
      5. NEOCUPAT

Cu plecare de sambata:
      1. dan08
      2. gheorgngv
      3. sand'dana
      4. ...

Clar ca sambata seara va fi o dezmat! Pastrama si tulburel, adica! Cate doua tone ...

Este corect? Am scapat ceva? Corectati-ma! ... daca va tine!
      Haideti si al 5-lea pe lista de cazare cu plecare de vineri! Primul venit, primul servit!

Comment

pana la urma suntem 4 care pleaca de vineri. poate ne inmultim. eu, unul, abia astept sa plec
        sigpic

Comment

Originally posted by gl_mmm View Post

Clar ca sambata seara va fi o dezmat! Pastrama si tulburel, adica! Cate doua tone ...

Este corect? Am scapat ceva? Corectati-ma! ... daca va tine!
          Haideti si al 5-lea pe lista de cazare cu plecare de vineri! Primul venit, primul servit!
          Io te corectez...sambata seara va fi sezatoare...fara alcool si haleala...stam frumos si privim stelele...ho ma ca glumescIar mancam cate un vitel si bem cate o cisterna...ca asa-i frumos...doar o viata avem
          Intrebare intrebare cine face cafeaua de sambata/duminica dimineata...parca lui Relu i-a venit randu...nu?
          Up cu un loc de cazare...sau acea camera o tinem pentru noi si dormim toti aia mai "obositii" in ea?
          sigpic

Comment

Braila, Bacau-ul, Piatra Neamt ... nu sunt amatori? O pastrama cu tulburel!? Pfoai mama, nu stiti ce pierdeti!

Comment

ieri am ajuns la comun acord ca sambata cand vom fi slanic moldova, sa dam o fuga la bacau sa vedem un film 3D, de preferat Resident Evil: Afterlife, pe urma Machete sau Salt. ce zici Mircea?
              sigpic

Comment

Si mie de ce nu mi-ati spus ma de film?...lasa ca io stau si beau si vad filme 4 sau 5 D
                sigpic

Comment

exista si 7D, cu simturi, eu cred ca vei inventa alta dimensiune pe langa alea 7
                  tu erai prin tramvai te jucai cu scaunele cand noi vorbeam de film
                  am sa te tin minte ca nu mi-ai dat loganul tau sa ma dau pe pista de cart
                  sigpic

Comment

Lasa ma Bogdane ca de ziua ta te duc si pe tine la Mc...nu devia de la marele dezmat
                    Dane tu ce mai zici?Nu faci o aroganta si te prezinti frumos la pensiune de vineri seara?
                    sigpic

Comment

eu nu prea mai zic nimic pt ca sunt f racit, ca mai toti colegii de pe la serviciu. sunt in calduri si cu simturile dereglate. stau doar si citesc din umbra. ma gandesc acum la un vin fiert.....
                      sigpic

Comment

Multa sanatate Dane...da o locatie si o ora si un vin fiert virtual va veni spre tine.
                        sigpic

Comment

lasa ma, ca ma tratez impreuna cu colegele mele. facem terapie de grup. chiar mai inainte ma uitam in sutienul unei colege si parca ma simteam mai bine. parca e bine sa fii racit, ca vad ca vin si ma consoleaza. ma tin la pieptul lor. vinul fiert l-as da colegelor.... stiu eu de ce......
                          sigpic

Comment

de ziua mea vreau sa ma duci in bora bora. poti, poti, poooti?
                            dane, ziceai ca e nasol sa lucrezi intr-un colectiv de femei
                            sigpic

Comment

Te duc ma Bogdane ce-o sa fac
                              Dane ca tot ai amintit de subiectul fierbinte...ai ramas dator cu niste poze
                              sigpic

Comment

Bogdane, 3D sa fie! Platesti tu de data asta.

Originally posted by dan08 View Post
                                lasa ma, ca ma tratez impreuna cu colegele mele. facem terapie de grup. chiar mai inainte ma uitam in sutienul unei colege si parca ma simteam mai bine. parca e bine sa fii racit, ca vad ca vin si ma consoleaza. ma tin la pieptul lor. vinul fiert l-as da colegelor.... stiu eu de ce......
                                Dezgustator! Nici nu mai am cuvinte.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google