Baieti atata timp cat eu nu sunt sigur daca pot merge si daca voi avea mijloc de transport nu vreau sa incurc pe nimeni asa ca locul meu e disponibil si daca voi putea merge sper sa gasesc eu ceva prin zona.
Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova
Collapse
X
-
mai este o singura camera libera
Originally posted by dan08 View Postam vorbit cu elena si mi-a spus ca vine de sambata pana duminica ...Originally posted by gheorgngv View PostBaieti atata timp cat eu nu sunt sigur daca pot merge si daca voi avea mijloc de transport nu vreau sa incurc pe nimeni asa ca locul meu e disponibil si daca voi putea merge sper sa gasesc eu ceva prin zona.
Cu plecare de vineri:
1. valeriuciprian - 4 persoane, 1 camera
2. DeWiL - 3 persoane, 1 camera
3. bogdan_1984 - 1 persoana, 1 camera
4. gl_mmm - 2 persoane, 1 camera
5. NEOCUPAT
Cu plecare de sambata:
1. dan08
2. gheorgngv
3. sand'dana
4. ...
Clar ca sambata seara va fi o dezmat! Pastrama si tulburel, adica! Cate doua tone ...
Este corect? Am scapat ceva? Corectati-ma! ... daca va tine!
Haideti si al 5-lea pe lista de cazare cu plecare de vineri! Primul venit, primul servit!
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View Post
Clar ca sambata seara va fi o dezmat! Pastrama si tulburel, adica! Cate doua tone ...
Este corect? Am scapat ceva? Corectati-ma! ... daca va tine!
Haideti si al 5-lea pe lista de cazare cu plecare de vineri! Primul venit, primul servit!
Intrebare intrebare cine face cafeaua de sambata/duminica dimineata...parca lui Relu i-a venit randu...nu?
Up cu un loc de cazare...sau acea camera o tinem pentru noi si dormim toti aia mai "obositii" in ea?sigpic
Comment
-
lasa ma, ca ma tratez impreuna cu colegele mele. facem terapie de grup. chiar mai inainte ma uitam in sutienul unei colege si parca ma simteam mai bine. parca e bine sa fii racit, ca vad ca vin si ma consoleaza. ma tin la pieptul lor. vinul fiert l-as da colegelor.... stiu eu de ce......sigpic
Comment
-
Bogdane, 3D sa fie! Platesti tu de data asta.
Originally posted by dan08 View Postlasa ma, ca ma tratez impreuna cu colegele mele. facem terapie de grup. chiar mai inainte ma uitam in sutienul unei colege si parca ma simteam mai bine. parca e bine sa fii racit, ca vad ca vin si ma consoleaza. ma tin la pieptul lor. vinul fiert l-as da colegelor.... stiu eu de ce......
Comment
Comment