Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dar data trecuta cine a platit? :

pozele sa le puna pe forum sa ne delectam si noi
    sigpic

Comment

e nasol ca vorbesc mult, uneori e f nasol. este bine cand le mananca si ma aflu eu prin preajma.
      si ca o chestie pe care o deduc dupa ani de stat printre ele, cred ca zicala cum ca barbatii sunt porci si bla, bla, bla a fost inventata de o femeie. pt ca am constatat ca atunci cand vorbesc intre ele, spun lucruri mult, dar mult mai "kinky" decat barbatii. au o imaginatie cu mult mai bogata decat barbatii, doar ca acasa par ingerasi si nu vor sa recunoasca.
      dar sa nu deviem.
      incerc sa vin de vineri.... sa vad daca si reusesc.
      Last edited by dan08; 23 September 2010, 10:27.
      sigpic

Comment

Mircea, ai imprumutat pistolul lui Martin ? Vezi ca nu-i cu gloante, doar te amagesti .

Deci .... atentie ! ...ma bate gandul de ocupat a 5 a camera, musai sa fie cea de la mansarda, daca tot nu v-ati pus pe ales, na ca o fac eu . Deci a 5a camera vine la mine. Sâc!
        Loganist far'de Logan

Comment

Originally posted by gl_mmm View Post
          Tinand cont de aceste aspecte, lista pentru cazare la Slanic Moldova in 01-03.10.2010 arata astfel:

Cu plecare de vineri:
          1. valeriuciprian - 4 persoane, 1 camera
          2. DeWiL - 3 persoane, 1 camera
          3. bogdan_1984 - 1 persoana, 1 camera
          4. gl_mmm - 2 persoane, 1 camera
          5. NEOCUPAT

Cu plecare de sambata:
          1. dan08
          2. gheorgngv
          3. sand'dana
          4. ...
          Aici este lista de participare. Elena, Dan ... primul venit, primul servit. Vad ca sunteti online ambii. Numa' sa nu va certati!
          Deci, ne bagam la o pastrama???

Comment

(cu, sau)fara negocieri

Pardon! Adjudecat !

Cu plecare de vineri:
            1. valeriuciprian - 4 persoane, 1 camera
            2. DeWiL - 3 persoane, 1 camera
            3. bogdan_1984 - 1 persoana, 1 camera
            4. gl_mmm - 2 persoane, 1 camera
            5. sand'dana
            Loganist far'de Logan

Comment

daca poate dana sa ocupe camera de vineri nu e problema. eu am spus ca incerc, dar sansele sunt destul de mici. ar fi bine sa fiti toata gasca de la galati de vineri.

gata, s-a rezolvat. bravo elena!!
              sigpic

Comment

Dane daca nu esti pretentios, pentru simbata seara poti ocupa canapeaua din living asa nu se mai chinuie nici Roxana sa te care pana unde o sa aveti cazarea

Comment

Dane ai grija cum te porti cu ale tale colege! Nu o sa mai vezi cofeluta, nici intelegere pentru un liber neplanificat(daca nu ma insel Roxana este colega ta).
                  Baieti, pentru living eu propun ca cei mai obositi dintre voi sa se odihneasca aici, noi fetele ne intelegem!
                  Cat priveste cofeluta de dmineata/amiaza:
                  - sotii/prietenii vor prepara cafeaua cu atentie, dragoste,
                  - fetele vor astepta pe terasa cafeluta alaturi de un buchet de flori de munte, etc
                  Seara, la foc de tabara, un pahar de gin vom numara stelele...deviza este "Fetele vor fi tratate ca niste regine"...

Comment

cafeluta nu vad pt ca nu consum absolut deloc.... cat despre libere tot ele sunt la mana mea pt ca fiind fara obligatii inca, adica copii, apeleaza cam toate la noi sa facem schimburi de tura pt ca ele au copii la scoala/gradinita. da, roxana este, din pacate uneori, din fericire, de cele mai multe ori, colega mea.

cat despre cerintele de la slanic...... vad ca nu sunteti pretentioase deloc.....

eu inca ma tin "cocos" in fata roxanei pt ca i-am spus ca nu o iau la slanic. dupa aventura de la lepsa, a spus ca anul asta nu vrea sa mai mearga cu mine in nicio deplasare. acum i-am spus ca ii indeplinesc dorinta si la slanic vin singur. acum ea se roaga de mine sa o iau si pe ea.... iar eu
                    sigpic

Comment

• Originally posted by aida View Post
                      Cat priveste cofeluta de dmineata/amiaza:
                      - sotii/prietenii vor prepara cafeaua cu atentie, dragoste,
                      - fetele vor astepta pe terasa cafeluta alaturi de un buchet de flori de munte, etc
                      Seara, la foc de tabara, un pahar de gin vom numara stelele...deviza este "Fetele vor fi tratate ca niste regine"...
                      Sa inteleg bine...deci voi faceti cafeluta si mergeti sus la terasa?...corect?...pai e bine asa
                      In acest timp noi restul...adica resturile vom merge si vom culege flori de munte si vom veni la voi cu cafelutele si cu buchetelele de flori...pe la cat sa fie treaba asta?...da-ti voi o ora nu lasati la latitudinea noastra
                      sigpic

Comment

• Dragilor, eu cred ca sunt cea mai putin pretentioasa, las pe mine....ma ofer voluntar sa fac si sa va servesc eu cafeaua, voi dormiti pana la 10....am doar "pretentia" sa urcam cele cate scari ? sa vedem salina si un film 3D la BC...binenteles in conditiile in care eu voi fi copilot ;)
                        In rest, nu ca as fi spargatoare de greva feminina, dar imi place sa ma bag si la gratar, asa ca .... daca nu-mi mai accidentez vreo parte a corpului ( ca la Lepsa) ma veti vedea si pe langa păstrămuţă
                        Loganist far'de Logan

Comment

• sand'dana...teoretic 300 de scari...practic nu stiu cate au mai ramas . salina merita vazuta. pacat ca de abia acum se gandesc sa repare strada de acces (dar se poate circula...incet dar posibil). care se plictiseste poate sa mearga sa vada si o manastire frumoasa si veche pe la Bogdana (Stefan cel Mare). Mai este una si la Tg. Ocna sus pe muntele Magura, dar nu ii stiu programul. Apropo...daca tot nu v-ati cazat la Darmanesti macar sa le vedeti lacul
                          Ratacit in spatiu...

Comment

• sa ne luam si unditele oare ?
                            Loganist far'de Logan

Comment

• amr 7 zile. 8 pt oamenii care mai si muncesc.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by sand'dana View Post
                                sa ne luam si unditele oare ?
                                merge si cu un invertor de curent la bateria masinii si un cablu de realimentare baterie
                                Ratacit in spatiu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google