Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dar grenada defensiva oare face fata???
    Avem o gramada de activitati si atractii. Ar cam trebui stabilit un program. Filmul 3D eu zic sa-l lasam pentru duminica, la plecare. Si le bem si berea bacauanilor!

Comment

• e bine daca lasati filmul pt duminica. asa avem toata sambata pt dezmat.

sa nu uit o chestie. administratorul vilei mi-a spus sa il sunam cu o zi inainte, adica joia viitoare, sa ii spunem cam pe la ce ora ajungeti vineri.
      Last edited by dan08; 24 September 2010, 15:54. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• putem sa mergem si duminica la film dar trebuie sa tinem cont ca spectacolele pentru filmul Resident evil: after life vor fi la orele 12:40; 14:40; 16:40; 18:40; 20:40; 22:40
        Last edited by bogdan_1984; 24 September 2010, 15:58.
        sigpic

Comment

• daca doriti sa fiti siguri ca prindeti un loc cat mai bun puteti sa rezervati locuri online cu cateva zile inainte.
          sigpic

Comment

• Originally posted by sand'dana View Post
            sa ne luam si unditele oare ?
            Ar fi bine...mulinetele si muste.
            Originally posted by gl_mmm View Post
            Filmul 3D eu zic sa-l lasam pentru duminica, la plecare.
            Chiar mi-as dori acest lucru...pentru as vrea foarte tare sa ajung acasa mai odihnit decat am plecat
            Originally posted by dan08 View Post
            sa nu uit o chestie. administratorul vilei mi-a spus sa il sunam cu o zi inainte, adica joia viitoare, sa ii spunem cam pe la ce ora ajungeti vineri.
            Pai ultimul care ajunge acasa de la munca e Bogdan...ora 16...Bogdane ia vezi poate faci vreo aroganta si pe la 14 esti in municipiu resedinta de judet...al tau

Partea naspa cu haleala e ca azi am fost la pescuiala si nu am prins nimic...de fapt cred ca am prins in trecut tot pestele si nu mai este...de aceea daca fetele vor si sunt de acord noi baietii asteptam de la ele o placinta de bostan...doar sa ziceti din care
            Calm fetele ca am glumit...gatim noi
            Attached Files
            sigpic

Comment

• si eu tot pe aceeasi lungime de unda cu bogdan ...tot ora 16
              Loganist far'de Logan

Comment

• Da...si tu...uitasem de tine...nu puteti face ceva...vo 2 ore mai devreme ?
                sigpic

Comment

• spun si eu ca valeriu. nu puteti lasa filmul pe duminica? daca tot am avea o sansa sa fim cu totii sambata, o zi intreaga, de ce sa nu profitam de ea. o sa faceti o ora si 45 minute pana la bacau, 2 ore filmul si inca o ora si 45 minute inapoi la slanic. deci aproape jumate de zi pierduta. si seara este rece nu se mai poate sta afara ca vara. si, oricum, fetele sunt mai sensibile la frig. asa ca de ce sa nu ne bucuram de o zi tomnatica frumoasa (sa dea Domnul) sa facem un gratar si o baie de soare relaxati in curte cu un pahar de vin/bere in mana?

parerea mea.....
                  sigpic

Comment

• Originally posted by dan08 View Post
                    amr 7 zile. 8 pt oamenii care mai si muncesc.
                    Voi sunteti constienti ca saptamana viitoare pe vremea asta o sa ne trezim la Slanic?...sau poate doar acum ne vom culca
                    sigpic

Comment

• mi-a trecut si mie raceala. s-a dus la alte colege. eu sunt ca nou. amr 6 zile.
                      valeriu, daca culegi strugurii si faci si must, ti-as ramane vesnic recunoscator pt un bidon de must.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                        Ar fi bine...mulinetele si muste.
                        Am dat o cautare fugitiva pe goagal dupa pescuit pe raul Slanic si nu am gasit mai nimic...mai vezi si tu daca sunt ceva vietati cu inotatoare pe acolo si vedem ce si cum
                        Dane...azi am cules si nu am gustat mustul...oricum pana vineri mai merg de 2 ori la tara...prima oara marti...o sa iau o sticla de must marti si o bag la frigider sa se mentina must pana sambata...si ne stricam la burta impreuna la Slanic

Eu am inceput prergatirile...lemnisoare de aprins focul ziare si carbuni...sa nu patim ca la Lepsa

Am doua propuneri
                        1.fiecare sa vina cu cate un sac de carbuni
                        2. sa punem banuti sa luam o punga de cafea...ca se va bea cafea la greu zic eu
                        Cine e pentru? cine e impotriva? cine se abtine?
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• eu sunt de acord

nu te mai agita atat cu unditele.
                          sigpic

Comment

• Gata sefu se rezolva...5 kile de torocala vor fi la Slanic
                            Atunci iau o plasa?
                            sigpic

Comment

• ce e aia "torocala" ?

doar sa prinzi mormoloci poate
                              sigpic

Comment

• Torocala e nici must nici vin
                                sigpic

Comment

Working...
                                X