If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dar grenada defensiva oare face fata???
Avem o gramada de activitati si atractii. Ar cam trebui stabilit un program. Filmul 3D eu zic sa-l lasam pentru duminica, la plecare. Si le bem si berea bacauanilor!
putem sa mergem si duminica la film dar trebuie sa tinem cont ca spectacolele pentru filmul Resident evil: after life vor fi la orele 12:40; 14:40; 16:40; 18:40; 20:40; 22:40
Last edited by bogdan_1984; 24 September 2010, 15:58.
sa nu uit o chestie. administratorul vilei mi-a spus sa il sunam cu o zi inainte, adica joia viitoare, sa ii spunem cam pe la ce ora ajungeti vineri.
Pai ultimul care ajunge acasa de la munca e Bogdan...ora 16...Bogdane ia vezi poate faci vreo aroganta si pe la 14 esti in municipiu resedinta de judet...al tau
Partea naspa cu haleala e ca azi am fost la pescuiala si nu am prins nimic...de fapt cred ca am prins in trecut tot pestele si nu mai este...de aceea daca fetele vor si sunt de acord noi baietii asteptam de la ele o placinta de bostan...doar sa ziceti din care
Calm fetele ca am glumit...gatim noi
spun si eu ca valeriu. nu puteti lasa filmul pe duminica? daca tot am avea o sansa sa fim cu totii sambata, o zi intreaga, de ce sa nu profitam de ea. o sa faceti o ora si 45 minute pana la bacau, 2 ore filmul si inca o ora si 45 minute inapoi la slanic. deci aproape jumate de zi pierduta. si seara este rece nu se mai poate sta afara ca vara. si, oricum, fetele sunt mai sensibile la frig. asa ca de ce sa nu ne bucuram de o zi tomnatica frumoasa (sa dea Domnul) sa facem un gratar si o baie de soare relaxati in curte cu un pahar de vin/bere in mana?
mi-a trecut si mie raceala. s-a dus la alte colege. eu sunt ca nou. amr 6 zile.
valeriu, daca culegi strugurii si faci si must, ti-as ramane vesnic recunoscator pt un bidon de must.
Am dat o cautare fugitiva pe goagal dupa pescuit pe raul Slanic si nu am gasit mai nimic...mai vezi si tu daca sunt ceva vietati cu inotatoare pe acolo si vedem ce si cum
Dane...azi am cules si nu am gustat mustul...oricum pana vineri mai merg de 2 ori la tara...prima oara marti...o sa iau o sticla de must marti si o bag la frigider sa se mentina must pana sambata...si ne stricam la burta impreuna la Slanic
Eu am inceput prergatirile...lemnisoare de aprins focul ziare si carbuni...sa nu patim ca la Lepsa
Am doua propuneri
1.fiecare sa vina cu cate un sac de carbuni
2. sa punem banuti sa luam o punga de cafea...ca se va bea cafea la greu zic eu
Cine e pentru? cine e impotriva? cine se abtine?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment